Regionalni derbi u Vrgorcu, zanimljiv dvoboj u Dubrovniku

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 23.02.18. | 11:56

Split Tommy u Brodu brani prvo mjesto.

Danas će se u 1.HMNL odigrati četiri utakmice, a sutra dvije, između ostalog i veliki zagrebački derbi u Domu sportova između drugog Futsal Dinama i aktualnog prvaka Nacionala.

>> Boysi uzvraćaju udarac upravi GNK Dinama - U18 navija za U18

Vodeća momčad prvenstva večeras gostuje na neugodnom gostovanju u Slavonskom Brodu koji je uvijek posebno nabrijan na Splićane. No, Brođani su proljeće otvorili teškim porazom u Makarskoj, a Split je pak razbio Futsal Dinamo 6:2 i sve osim uvjerljive pobjede gostujućeg sastava predstavljalo bi veliko iznenađenje.

Najneizvjesniju utakmicu očekujemo u Vrgorcu između istoimenog domaćina i Novog Vremena Apfel. Vrgorac je nedavno u osmini finala kupa na domaćem terenu pobijedio upravo Makarane, s 2:0, a današnji domaćini iznenađujuće su slavili i u prvoj utakmici sezone u Makarskoj s 3:2. Očekuje nas zanimljiva utakmica.

Zanimljiva nas utakmica očekuje i u Dubrovniku, između Squarea i Osijek Kelmea. Obje momčadi proljeće su otvorili pobjedom, Square na gostovanju kod Uspinjače, a Osijek na domaćem terenu protiv Vrgorca. Obje momčadi imaju jednak broj bodova (15) i samo ih bod dijeli od doigravanja. Iznimno važan dvoboj za obje ekipe.

Dvoboj davljenika igra se u Labinu, između posljednje Albone Potpićan koja ima nula bodova i pretposljednje Uspinjače koja ima 11. Istrijani su sigurno novi drugoligaši, no ova utakmica je iznimno bitna za Uspinjaču koja se pobjedom može pridružiti borbi za opstanak.

U svakom slučaju, očekuje nas iznimno zanimljiva futsal večer prije sutrašnjeg velikog derbija u dvorani II Doma sportova.

1. HMNL, 13. kolo:

23.2. Dubrovnik: Square – Osijek Kelme, 19:00
23.2. Labin: Albona Potpićan – Uspinjača, 19:00
23.2. Vrgorac: Vrgorac – Novo Vrijeme Apfel 19:30
23.2. Slavonski Brod: Brod 035 – Split Tommy, 20:00
24.2. Zagreb: Futsal Dinamo – Nacional, 19:00
24.2. Zagreb: Alumnus – Crnica, 20:45

(Foto: Vrgorac)


Tagovi

Brod 035UspinjačaMNK SquareAlbona PotpićanAlumnusCrnica ŠibenikNacionalSplit TommyMNK VrgoracNovo Vrijeme ApfelFutsal DinamoFutsal

Ostale Vijesti