Germanijak.hr
Germanijak.hr

Redovi pred Kranjčevićevom, svi žele na Dinamo! Istok već rasprodan!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 08.02.24. | 14:15

Blagajne još nisu bile ni otvorene, a u Ulici Pjesnika već su stotine navijača stajale u redu

Slika kao iz prošlog stoljeća, dok je NK Zagreb još nešto značio i dok su njegove utakmice privlačile nogometne kibice. Slika, koja u 21.stoljeću nije tako česta, pogotovo na ovom stadionu, koji je 'predložen' za renovaciju, s kojom nikako da se krene. Pa, možda i nije loše u vrijeme onlinea ponekad osjetiti taj šušur, iščekivanje otvaranja blagajni, grickanje noktiju na kraju reda hoće li biti dovoljno za sve. Bit će, vjerojatno, jer teško je očekivati da će Kranjčevićeva u subotu biti kao šipak, ali ludnica za ulaznicama je krenula. Svi žele na Dinamo, svi žele vidjeti Modre protiv Lokomotive.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Puno se toga promijenilo od nedavnog, neugodnog poraza baš od Lokomotive (0-3) u Maksimiru, kad je tu rapsodiju 'lokosa' i jad Modrih gledalo jedva nešto više od 2000 ljudi. Uplovila je tada među 'dinamovce' letargija, mnogi su osjećali da naslov prvaka izmiče, kao što je izmaknuo Brekalo i otišao u Hajduku. A onda se sve odjednom okrenulo. Pobjeda u Puli, pobjeda nad Goricom, uz kikseve najvećeg rivala pa zagrijavanje za izbora za klupsku Skupštinu i - Zagreb se probudio. U 14 sati počela je prodaja ulaznica za subotnju utakmicu, a već pola sata prije red je bio dugačak nekoliko stotina metara, već je prošao kraj 'Dragaša'. I ljudi su neprestano dolazili. Nema sumnje, bit će ludnica i u subotu, kažu Dinamovi navijači da će ih biti više nego Hajdukovih nedavno, kad je Kranjčevićeva također nogometno oživjela. Dinamovim igračima, naravno i Lokomotivin. veliki poticaj za još jednu odličnu utakmicu. Ovog puta, vjeruje modri puk, sa sasvim drugačijim ishodom. I tako do naslova prvaka!

Inače, negdje oko 17 sati stigla je i informacija da je već prvog dana prodaje ulaznica, rasprodana istočna tribina. Mogao bi do subote biti rasprodan i Zapad, bit će to derbi Lokomotive i Dinama s najvećom posjetom dosad!



Tagovi

GNK DinamoNK LokomotivaHNL

Ostale Vijesti