Red dolazaka, red odlazaka: Bjelica ostaje bez člana udarnih 11

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 28.01.20. | 18:00

Turski mediji javljaju…

Ovaj izvrsni Francuz, koji vuče podrijetlo s  otoka Martiniqua, u Zagreb je stigao u ljeto 2018. godine i od tada je standardni član udarnih 11 Modrih.

Iako je riječ o kvalitetnom igraču, Theophile-Catherine pokazao se kao  igrač koji je povremeno sklon pogreškama, a najveću od kada je stigao u Zagreb napravio je u utakmici protiv Šahtara kada je u sudačkoj nadoknadi laktom udario suparničkog igrača nakon čega su gosti pogotkom iz 11-erca stigli do poravnanja.

30-godišnjak je ušao u posljednjih šest mjeseci ugovora s Modrima pa tako može pregovarati s drugim klubovima bez da se prethodno o tome obavijesti njegov sadašnji poslodavac. Iako je prema transfermarktu procijenjen na pet milijuna eura, vrlo je vjerojatno, ukoliko dođe do dogovora na relaciji Trabzon - Théophile-Catherine, da će ga Dinamo pustiti za nešto manji iznos.

Turci ne spominju potencijalni iznos transfera, a budući da je u Dinamo stigao kao slobodan igrač, Modri će na njemu sigurno zaraditi.

Hoće li se ovaj transfer u konačnici i ostvariti pokazat će vrijeme, ali treba istaknuti kako bi on u ovom trenutku imao smisla i iz perspektive igrača, baš kao i one kluba.

Izvorni članak turskih medija pogledajte OVDJE.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Kevin Theophile-CatherineZimski prijelazni roktransferi

Ostale Vijesti