ALESSANDRO GAROFALO/Action Images
ALESSANDRO GAROFALO/Action Images

Rebić pocrvenio u porazu od Napolija: Rossoneri se praktički oprostili od utrke za naslov (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.03.21. | 22:21

Zanimljiva večer na Apeninima.

Upratili smo danas polovičan uspjeh favorita u Serie A, nakon čega smo se divili Cristianu Ronaldu koji je svojim savršenim hat-trickom (lijeva, desna, glava) poveo Juventus do gostujućeg slavlja nad Cagliarijem (1:3).

Međutim, derbi između Milana i Napolija ipak je bio najuzbudljiviji ogled večeri - i ne možemo reći da nas je razočarao.

Na koncu, slavili su gosti, igrači Gennara Gattusa i to minimalnih 1:0, a upravo su s tim minimalnim slavljem praktički izbacili Rossonere iz utrke za naslov.

Pogodak odluke postigao je Politano u 49. minuti ogleda iskoristivši asistenciju Zielinskog, a njegov gol možeš pogledati OVDJE.

Milan, koji je dobar dio utakmice bio inferiornija momčad, tada je zapeo jače te su domaći odjendom zavladali teren kao i statistikom, ali im to nije donijelo nikakav rezultatski pomak.

U igru je ušao i naš Ante Rebić umjesto Radeta Krunića u 60. minuti susreta, ali to nije donijelo toliko željene pogotke Pioliju. Da stvar bude gora po našeg reprezentativca, on je u sudačkoj nadoknadi zaradio direktan crveni karton, a situaciju možeš pogledati OVDJE.




Tagovi

Serie AMilanNapoliJuventusCristiano Ronaldo

Ostale Vijesti