Real se mučio, ali pobijedio - Courtois spašavao bodove u sudačkoj nadoknadi

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 15.12.18. | 20:57

Real se približio Atleticu i Barceloni.

Nije bilo lako Santiagu Solariju kada je u srijedu Real izgubio od moskovskog CSKA u Ligi prvaka. Iako ta utakmica rezultatski ništa nije značila 'Kraljevskom klubu', ipak nije ugodno izgubiti na Santiago Bernabeu. I to ne samo izgubiti već doživjeti pravi mali debakl, a to poraz 0:3 svakako jeste.

Početak rehabilitacije od tog poraza stigao je večeras u vidu pobjede protiv Rayo Vallecana. Prije utakmice Luka Modrić je izašao na travnjak sa svojom Zlatnom loptom, a to je bio možda i najljepši trenutak cijele večeri. Nije Real briljirao u ovoj utakmici, a do pobjede je došao prije svega zbog snalažljivosti Karima Benzeme koji je u 13. minuti dobro reagirao na dodavanje Lucasa.

To je bio jedini gol na utakmici, barem onaj regularni. U 65. minuti Sergio Ramos je zatresao mrežu Rayo Vallecana, ali je taj pogodak opravdano poništen zbog zaleđa. Osim toga nisu igrači Reala imali previše izglednih prilika dok je Rayo u samoj završnici utakmice, u sudačkoj nadoknadi imao dvije sjajne prilike koje je na putu prema golu zaustavio Courtois. Prvo je pucao Alegria, zatim Velazquez, ali je belgijski vratar bio spreman i sačuvao 1:0 svoje momčadi.

Real je sada došao na 29 bodova, dva manje od Atletica i Barcelone koja ima utakmicu manje.

(Foto: Reuters)

 


Ostale Vijesti