REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Real ostaje bez 'pola veze': Mourinho želi Ceballosa, Hazard je otpisan, a Modriću ističe ugovor

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 29.10.21. | 16:51

Zimski porijelazni rok samo što nije…

Iako od jutra čitamo kako je Real blizu realizacije projekta “Pogba”, čime bi Francuz nakon isteka ugovora zamijenio stan u Manchesteru s onim u Madridu, s popularne “tržnice” stižu vijesti o onome što nas čeka ove zime kada se otvori zimski prijelazni rok s prvim danom 2022. godine.

Roma je u problemima. Visoki 6:1 poraz od Bodo/Glimta je natjerao i najzagriženije fanove Mourinha da se zapitaju je li on idealno rješenje za Romu i njene ambicije pokraj ozbiljne konkurencije (Napoli, Milan, Inter, Juventus). Rješenje planira pronaći upravo u svlačionici svog bivšeg kluba. Deni Ceballos, Španjolski veznjak kojeg većina pamti iz dresa Arsenala, mogao bi uskoro postati novi igrač Rome. Portal Fichajes tvrdi da Jose inzistira na njegovom dovođenju, uz napomenuk kako bi se u borbu za njegove usluge mogao uključiti i Betis.

U Realu Ceballos nema minutažu. Otkako se vratio u Real s posudbe u Londonu nije upisao niti jedan nastup za Kraljevski klub pa je njegov odlazak iz Madrida na zimu izgledan. Premda se ne radi o igraču koji je u prvom planu za Real, kada se njegov odlazak spoji s odlaskom Hazarda, postaje jasno da će Perez na zimu ili najkasnije na ljeto morati u kupovinu.

Naime, Real gubi strpljenje s Hazardom. Belgijanac je iz Chelseaja stigao kao velika i skupo plaćena zvijezda, samo da bi se pojavio na prvom treningu s kilogramima viška, a potom su uslijedile i ozljede. Eden navodno ima ponuda iz Engleske, Real će sigurno biti za prodaju kako bi oslobili prostora ali i novaca za velika imena poput Mbappea i Pogbe čiji dolazak se iščekuje na ljeto.

Za kraj, spomenimo kako ugovor ističe i našem Luki Modriću. Idućeg ljeta naš vatreni kapetan će postati slobodan igrač, no ako je vjerovati ranijim najavama iz dobro upućenih izvora u Madridu – Luka će ostati.

Bez obzira na dolazak Camavinge i sve boljeg Valverdea, Luka je nezamjenjiv. Ništa se nije promijenilo po tom pitanju i dolaskom Ancelottija. Uostalom, Carlo jako dobro zna koliko Luka donosi na terenu.



Tagovi

Real MadridDani CeballosEdouardo CamavingaLuka ModrićEden Hazard

Ostale Vijesti