Real ga doveo kao velikog talenta, a sada mu upitan nastavak karijere?!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 10.07.16. | 17:13

23-godišnji Lucas Silva možda će ranije od planiranog morati iznenađujuće zaključiti karijeru.

Mundo Deportivo navodi kako veznjak Reala Madrida nije prošao liječnički pregled u lisabonskom Sportingu jer ima problema sa srcem. Možda je pod upitnikom i nastavak karijere.

Iako je dogovor između Reala i Sportinga postignut, od transfera ipak neće biti ništa jer 23-godišnji Lucas Silva nije prošao liječnički pregled. Smatralo se da će to biti samo formalnost, no ipak nije tako bilo već se pretvorilo u pravu noćnu moru za Brazilca, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Marseilleu.

Liječnička služba Sportinga mu nije dala zeleno svjetlo jer je nakon detaljnih liječničkih pregleda koji su trajali četiri sata, utvrđeno kako ima problema sa srcem. To je mnoge iznenadilo jer nikakvi takvi problemi nisu zabilježeni u njegovom matičnom klubu Cruzeiru, kasnije u Madridu i Marseilleu.

Lucas Silva je odigrao samo devet utakmica za 'kraljevski klub' koji ga je u zimu sezone 2014/15 platio 14 milijuna eura.

Detaljnije liječničko izvješće očekuje se za dva do tri dana, kada će vjerojatno biti jasnija i sudbina mladog brazilskog veznjaka.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Lucas Silva

Ostale Vijesti