Real dovodi zamjenu za Modrića, Luka odlazi iduće ljeto?

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 27.06.17. | 12:56

Mogao bi ostati još jednu sezonu u trenutnom klubu.

On ima tek 20 godina, ove sezone bio je standardni član prve postave Betisa, a u posljednjem dijelu prvenstva upisao je i dva pogotka. Ceballos je igrač sličnih karakteristika Modriću, odlično se snalazi na poziciji centralnog veznjaka, a iza njega su već dvije sezone na visokoj razini u španjolskoj Primeri. Real ima plan ostaviti ga još godinu dana u Betisu da se razvija u punoj minutaži, što je svakako daleko bolja opcija od traćenja vremena na klupi Kraljevskog kluba.

Razlog je taj što Real vjeruje da im Modrić koji će u sljedeću sezonu ući kao 33-godišnjak može dati još jednu pravu sezonu, a nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji njegovu bi ulogu trebao preuzeti upravo Ceballos koji trenutno igra ključnu ulogu u srcu veznog reda U-21 reprezentacije Španjolske na Euru.

Luka u Madridu uživa ogromno poštovanje i ne žele mu još stvarati konkurenciju, a ovakvim raspletom bili bi zadovoljni svi jer bi Betis zadržao bitnog igrača još jednu sezonu, a Real uložio u život bez srca svog veznog reda. Modrića pritišću godine, to zna i Real, pa je iduće ljeto vrlo moguć njegov transfer u neki klub gdje će odraditi posljednji ugovor. No, do tada, napast će još jednu Ligu prvaka.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Dani CeballosReal Madridprijelazni rokLuka Modrić

Ostale Vijesti