REUTERS/Isabel Infantes
REUTERS/Isabel Infantes

Raul ostaje trener Castille, Villarreal predstavio Setienovog nasljednika

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 09.09.23. | 17:05

Žutu podmornicu pruzeo je prekaljeni španjolski stručnjak kojem je ovo ogroman iskorak u karijeri, a ugovor je potpisan do kraja sezone

Vjerovalo se da bi Raul mogao biti ‘taj’, ali legenda Real Madrida na kraju balade ipak neće naslijediti Quiquea Setiéna na klupi Žute podmornice. Klub je zaronio malo preduboko, a put prema morskoj površini potražit će José Rojo Martín, odnosno Pacheta.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ovaj 55-godišnji stručnjak danas je predstavljen kao novi trener Villarreala. Veliki je to iskorak za njega u karijeri budući da je prethodno trenirao Numanciju, Real Oviedo, Cartagenu, Koronu Kielce, Hercules, Ratchaburi, Elche, Huesu te posljednje Real Valladolid čiju je klupu napustio u travnju ove godine.

Villarreal je ovog ljeta ostao bez nekoliko važnih pojedinaca kao što su Torres, Jackson, Danjuma i Chukwueze, a to se odmah odrazilo i na rezultatima. No, čelni ljudi kluba nisu bili spremni čekati Setiena da vrati stvari u normal nakon što je u četiri kola osvojeno tek tri boda te su mu umjesto javne podrške uručili pismo zahvalnice. Potencijalnih kandidata za njegovu poziciju bilo je nekoliko, ali na kraju je u utrci pobijedio Pacheta koji će svoj debi na klupi imati za osam dana kad Villarrealu u goste stiže Almerija (16.15 sati).

Prije dvije godine, Žuta podmornica osvojilla je – vjerovali ili ne – svoj prvi trofej u klupskoj povijesti kad su u Europskoj ligi otišli do samog kraja. U nevjrojatnom finalu momčad Unaija Emeryja svladala je Manchester United nakon udaraca s bijele točke, a tragičar te utakmice bio je David De Gea kojem je u 11. seriji jedanaesterac obranio Argentinac Rulli.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Villarreal

Ostale Vijesti