REUTERS/Miguel Vidal
REUTERS/Miguel Vidal

Raul odbio posao u Premier ligi, ostaje čekati red kako bi ostvario svoje snove!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 07.02.23. | 10:40

Bio je hladan kao špricer u protivničkom 16-ercu, a izgleda kako je ostao jednako tako hladan kad je na njegovu adresu stilga ponuda s Otoka.

Nekoć sjajni španjolski nogometaš te živuća legenda Real Madrida, Raul, odbio je poziv iz Leeds Uniteda te neće preuzeti momčad s Elland Roada nakon što je Jesse Marsch jučer i službeno razriješen svih dužnosti u klubu. Bivši kapetan Real Madrida i provjereni golgeter posljednje četiri godine radi kao trener Castille (odnosno mlade momčadi Real Madrida) koja se natječe u trećem rangu tamošnjeg nogometa, ali iako je na njegovu adresu stigao poziv ravno iz Premier lige, on se, javljaju španjolski i engleski mediji, bez pretjeranog razmišljanja, zahvalio na ponudi te odbio mogućnost odlaska na Otok.

S Raulom je oko potencijalnog dolaska u Leeds United razgovarao Victor Orta koji je u posljednjih šest godina napravio sjajne stvari kao sportski direktor kluba. No, sunarodnjaci nisu uspjeli pronaći 'zajednički jezik', odnosno Ortina uvjeravanja nisu bila plodonosna iz jednostavnog razloga što Raul vjeruje da je on 'sljedeći u redu' za klupu Kraljevskog kluba jednog dana kad s iste odluči otići Carlo Ancelotti.

Raulovo razmišljanje nipošto nije 'ludo'. On je klupska legenda, pedigre ima, klub poznaje u dušu, navijači ga vole, svlačionica bi ga sigurno slušala, a isti put kojeg on sad prolazi je svojevremeno prošao Zinedine Zidane.

Iako ponuda da se preuzme neki klub iz Premier lige ne dolazi svaki dan, Raul je zahvalio na ponudi, ali će do daljnjeg ostati u Castilli. Umjesto protiv Manchester Uniteda, s kojim će se Leeds suočiti već sutra u zaostaloj utakmici 8. kola Premier lige, Raul će se tako ovog tjedna pripremati za Cordobu kod koje njegova momčad gostuje ovog vikenda. (I.A.S.)



Tagovi

RaulCastillaLeeds UnitedReal Madrid

Ostale Vijesti