Ranierijev pomoćnik preuzima klupu Leicestera

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 07.03.17. | 14:26

Uprava Leicestera prepustila je trenersko kormilo Ranierijevom pomoćniku do kraja sezone…

Uprava Leicestera prepustila je trenersko kormilo Ranierijevom pomoćniku do kraja sezone…

Uprava Leicestera trebala bi do kraja dana potvrditi kako će na mjesto bivšeg trenera Claudija Ranierija do kraja sezone zasjesti njegov donedavni pomoćnik Craig Shakespeare.

Jedini zadatak koji će 53-godišnjak imati do kraja sezone jest taj da izbori opstanak u ligi.  A zasada je, kada je taj uvjet posrijedi, na dobrom putu – Leicester je, naime, u dvije posljednje ligaške utakmice, nad Liverpoolom i Hullom, i to oba puta s rezultatom 3:1.

Upravo su  zbog ta dva rezultata čelnici kluba odlučili dati povjerenje Shakespearu, a ne tražiti novog menadžera van kluba, iako se u posljednje vrijeme Roy Hodgson spominjao kao najizglednija opcija.

Igrači Leicestera trenutno treniraju u Dubaiju, gdje je, pretpostavljamo, došlo do odluke da se Shakespearu momčad da u ruke do kraja sezone. Iduću utakmicu Leicester igra 14. 3. - uzvrat osmine finala LP-a na domaćem terenu protiv Seville, budući da je njihov ligaški dvoboj s Arsenalom koji se trebao odigrati ovog vikenda odgođen zbog četvrtfinala FA kupa.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

                                                                                                

 


Tagovi

Claudio RanieriRoy Hodgson

Ostale Vijesti