Rakitić kod Valdana: Uzeli su mi loptu, tužan sam (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 12.11.19. | 20:54

Znate li tko je bio Valdano?

Bivši proslavljeni argentinski nogometaš, ali i trener i sportski direktor Real Madrida, na španjolskoj televiziji Movistar ima svoj emisiju Universo Valdano.

U najnovijem izdanju gost je naš proslavljeni reprezentativac Ivan Rakitić. Emisija će se emitirati u četvrtak, a mali preview od malo preko minutu dao je možda najutjecajniji sportski medij u Španjolskoj, Marca.

Naš je nogometaš u drugom planu i igra malo ove sezone, nakon što je godinama bio standardan u Barceloni. Trener Valverde već je počeo s uigravanjem Frenkieja De Jonga kojeg vidi kao dugogodišnjeg vladara veznog reda Blaugrane.

„Imam 31 godinu, ne 38, i osjećam da sam u najboljim godinama karijere.“, započeo je naš veznjak.

„Kako se moja mala kći osjeća kad joj oduzmete igračku? Tužna je. Ja se isto osjećam, lopta je moja igračka, oduzeta mi je i osjećam se tužno.

Osoba sam koja se ne srami osjećaja. Kada mi se plače, nemam problem s tim. Kad mi se slavi, slavim.“, rekao je hrvatski nogometaš u emisiji u kojoj je prije četiri mjeseca gostovao i Luka Modrić.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr">&quot;¿Cómo se siente mi hija cuando le quitan un juguete? Triste. Yo me siento igual. Me han quitado la pelota, me siento triste&quot;.<br><br>Rakitic, el jueves 14 en <a href="https://twitter.com/hashtag/UniversoValdano?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#UniversoValdano</a> <a href="https://t.co/E8iQVqd0O1">pic.twitter.com/E8iQVqd0O1</a></p>&mdash; Fútbol en Movistar+ (@MovistarFutbol) <a href="https://twitter.com/MovistarFutbol/status/1194316566810255360?ref_src=twsrc%5Etfw">November 12, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: screenshot)

 


Tagovi

Jorge ValdanoIvan RakitićtelevizijaBarcelonaFrenkie de JongDiego Maradona

Ostale Vijesti