REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Putnika u finale Coppa Italije iz Derbyja della Madonnina mogli bi odlučiti penali

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 19.04.22. | 12:37

Inter ove sezone ne zna za pobjedu protiv gradskih rivala

Gotovo bez prave prilike prošao je prvi okršaj polufinala Coppa Italije između Intera i Milana. Prvi susret završio je bez golova, a današnji revanš odlučit će putnika u finale. No s obzirom na trenutnu formu Nerazzurra i Rossonera mogli bi gledati više istog u ovom Derbyju della Madonnina.

Nakon te prve utakmice, Inter je bio u nizu od pet utakmica bez pobjede i izgledalo je vjerojatno da će ispasti iz natjecanja za Scudetto, ali su se Inzaghijevi dečki od tada vratili i zaostaju za Milanom samo jedan bod, odigravši utakmicu manje. Inter je postigao manje od 2,5 gola u pet od posljednjih šest utakmica, a zadržao je šest puta čistu mrežu u zadnjih devet utakmica.

(2.20) Inter (3.50) Milan (3.85)

Isto tako, momčad Milana poznata po svom energičnom stilu i stilu presinga u ranim fazama sezone oslanjala se na svoju obrambenu krutost kako bi zadržala prvo mjesto u Serie A posljednjih tjedana. Milan je zadržao izvanrednih sedam uzastopnih utakmica bez primljenog gola, niz koji je započeo onom pat-pozicijom u prvoj utakmici s Interom, iako su Piolijevi momci za to vrijeme zabili samo pet golova, a nedostaje im ozlijeđeni Zlatan Ibrahimović dok Olivier Giroud nije zabio u pet utakmica.

Uzimajući u obzir da golovi nisu baš bili značajka nedavnih utakmica u kojima su sudjelovali milanski divovi, kao i uzevši u obzir da su dvije momčadi u nizu od devet i 13 utakmica bez poraza, tipovanje na ispod 2,5 gola izgleda izvrsna igra za okršaj u utorak navečer. Osim toga kao točan rezultat nameće se neriješenih 1:1, a putnika u finale mogli bi odlučiti penali.

ŠTO KAŽE GERMANIA?

Na pobjedu Intera vam danas daje Germania tečaj od 2.20, na Milan je 3.85, a remi 3.50. Za one hrabrije koji bi možda odigrali na toočan rezultat, u ovom slučaju na 1:1 tu je dosta dobar tečaj od 6.75.

(2.20) Inter (3.50) Milan (3.85)


Tagovi

Coppa ItaliaDerby della MadonninaInterMilan

Ostale Vijesti