Ptica selica: Halilović uskoro ide u deveti klub u karijeri

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.01.20. | 22:08

Patnje mladog Alena.

O bivšoj velikoj nadi hrvatskog nogometa Alenu Haliloviću podosta se pisalo tijekom zadnjeg prijelaznog roka.

Nažalost, ne radi dobrih stvari, već najviše povodom njegovih muka ustaljivanja i dokazivanja u nekoj iole respektabilnoj momčadi u nekoj od europskih liga. Trenutno je u nizozemskom Heerenveenu u kojeg je stigao na jednogodišnju posudbu iz Milana.

Na San Siru se nije uspio izboriti za minutažu, a u Eredivisie je u 14 utakmica postigao dva gola. No ni dalje to nije Halilović kakav se očekuje. U Milan je stigao prije godinu dana, a cijela njegova europska avantura počela je prije četiri godine kad je spektakularno transferiran u Barcelonu.

Halilović ima 23 godine što znači da je još poprilično mlad, ali otkako je otišao iz Dinama njegova se karijera svodi najviše na mučenje. Ni najmanje ne izgleda kao uživanje u igri, što bi se reklo za nekog tko je izgledao na terenu poput Halilovića u najranijoj fazi karijere u Dinamu.

Pojavile su se glasine, kako prenosi Sportklub, da Alena Milan želi vratiti i odmah prodati. Interes za njega pokazalo je nekoliko klubova iz Španjolske, gdje je, osim Barcelone, nosio dresove i Sporting Gijona i Las Palmasa. Nažalost, nije navedeno o kojim klubovima se radi, no nadajmo se da su u pitanju neki podobni za Alena kako bi uskrsnuo svoju karijeru, u čemu mu želimo svu sreću.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Alen HalilovićtransferiMilanPrimeraDinamo ZagrebBarcelonaSporting GijonLas PalmasHeerenveen

Ostale Vijesti