CHRISTIAN HARTMANN/Action Images
CHRISTIAN HARTMANN/Action Images

PSG ostao bez Verrattija

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 26.10.21. | 16:03

Pridružuje se Ramosu u prostorijama klupske medicinske službe.

Saznali smo ime prve žrtve uzavrelog derbija između Marseilla i PSG-a odigranom na Velodromeu prije dva dana. To je PSG-ov Marco Verratti. Talijanski veznjak je u duelu s Matteom Guendouzijem dobio nezgodan udarac u kuk zbog kojeg je napustio teren u sudačkoj nadoknadi prvog dijela.

Ionako ne bi mogao nastupiti u prvenstvenom srazu s aktualnim prvakom Lilleom u petak zbog akumuliranih kartona, ali na veliku žalost pristalica pariškog kluba Mauricio Pochettino na sjajnog veznjaka neće moći računati narednih mjesec dana. Postalo je to jasno nakon što su liječničke pretrage pokazale da se radi o goroj ozljedi nego što se isprva sumnjalo.

PSG će tako bez svoje dugogodišnje uzdanice u veznom redu morati ići na gostovanja kod RB Leipziga i Manchester Cityja u u skupini A Lige prvaka. Podsjetimo, upravo je Verratti bio jedan od najboljih igrača na terenu u pobjedi protiv Guardioline momčadi na Parku prinčeva.

Njegov izostanak je možda prilika Gigiju Wijnaldumu da se izbori za više minuta. Poznato je da je nizozemski veznjak nezadovoljan dosadašnjom ulogom u momčadi.


Tagovi

Marco Verratti

Ostale Vijesti