PSG, nakon Neymara, izgubio još jednog prvotimca za okršaj s Unitedom

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 10.02.19. | 10:08

Loše vijesti za Thomasa Tuchela.

Nevjerojatan peh doživjeli su nogometaši Paris Saint-Germaina.

U minimalnoj pobjedi u 23. kolu Ligue 1, jedini pogodak na utakmici postigao je Edinson Cavani iz jedanaesterca u  42. minuti utakmice. Međutim, prilikom izvođenja istegnuo je bedreni mišić te je na poluvremenu morao ostati u svlačionici, a zamijenio ga je Kylian Mbappe.

„Nemam dobrih vijesti“, rekao je trener Parižana, Thomas Tuchel. Nastavio je: „Nije ozlijeđen veliki mišić, ali i on je zahvaćen. Sada moramo čekati, nisam još pričao niti s njim niti s doktorom. Iskreno, ne znam hoće li biti spreman u utorak. Ako je igru morao napustiti na poluvremenu, bojim se da je ozbiljna ozljeda, definitivno nije dobar znak“.

Uz to, iako se u pogon vratio veznjak Marco Verratti, koji je bio odsutan neko vrijeme zbog ozljede, i on je izašao iz igre nakon sat vremena. Ukoliko Talijan ne bude u potpunosti spreman za ogled s Manchester Unitedom u Ligi prvaka ovog četvrtka, PSG će biti u velikim problemima s veznom linijom, jer je van pogona i defenzivni veznjak Lassana Diarra, te bi ponovno mogao mjesto u prvoj momčadi zauzeti Marquinhos u sredini terena.

Već otprije je poznato da u obje utakmice neće biti glavnog igrača PSG-a, Neymara, zbog puknuća metatarzalne kosti.

 
<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">PSG:<br><br>Neymar out<br>Cavani injured<br>No midfielders<br><br>Man Utd:<br><br>Unbeaten under OGS<br>Pogba in ridiculous form<br>Martial new contract<br><br>Tuesday will be fun... top five next. <a href="https://t.co/9dSm6vGUeA">pic.twitter.com/9dSm6vGUeA</a></p>&mdash; Squawka Football (@Squawka) <a href="https://twitter.com/Squawka/status/1094321006125244423?ref_src=twsrc%5Etfw">February 9, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Marco VerrattiEdinson Cavani

Ostale Vijesti