Prvotimac Chelseaja: „Mogao bih se vratiti u Serie A“

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 22.05.20. | 09:43

Rad pod Sarrijem okarakterizirao je kao veličanstvenu stvar

Naime, još ovog ožujka mediji su se raspisali o tome kako je Brazilac s talijanskom putovnicom nezadovoljan u Londonu, ali je on te navode odbacio te je istaknuo kako je sve to jedan veliki „fake news“.

„U Serie A sam bio jako sretan. Svidjela mi se kultura, zato sam i odabrao nastupati pod talijanskom zastavom“, rekao je Emerson za Sky Sports.

„Povratak je itekako moguć, ali ja sam trenutno igrač Chelseaja i ne žuri mi se nigdje“, dodao je lijevi bek, nakon čega se osvrnuo na svoja dva prethodna trenera u Chelseaju:

„Nije mi bilo teško u početku. Prvo sam radio s Conteom, a nema sumnje da je rad s talijanskim trenerom puno lakši“

„Nakon njega stigao je Sarri. Nemam riječi, bilo je to veličanstveno. Završili smo treći u Premier ligi, stigli do finala Carabao kupa, a za kraj smo još osvojili Europsku ligu. Ne mogu se žaliti!“, dodao je 25-godišnjak.

„Što se tiče Lamparda, on je prava legenda u klubu, a još ima prostora za napredak. Nevjerojatno je koliko ga navijaći vole. Svaki dan upijam njegove riječi. Kad veznjak zabije 400 golova, onda znate da ima nešto pametno za reći. Prije ovoga, gledao sam ga na video igircama, sada radim s njim i to je prekrasan osjećaj“ ,zaključio je Brazilac s talijanskom putovnicom.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Emerson PalmieritransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti