Prvi El Clasico 26. listopada, Mandžukić prijeti Realu već u 3. kolu!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.07.14. | 13:42

U Madridu je danas, s većim nestrpljenjem nego ikad, objavljen ždrijeb parova Primere...

Jasno, sve je prvenstveno zanimalo kada ćemo gledati sudare Real Madrida i Barcelone. Odgovor je 26. listopada na Santiago Bernabeu, odnosno 22. ožujka 2015. godine na Camp Nou! 

Tri mjeseca nas dakle čekaju do prvog El Clasica, u kojem ćemo guštati zbog međusobnog sraza dvojice Hrvata, Luke Modrića i Ivana Rakitića, ali i svih ostalih super zvijezda. Ronalda, Balea, Jamesa Rodrigueza, Benzeme, Kroosa s jedne, odnosno Messija, Neymara, Inieste i ostalih s druge strane. Suarez? Zasad je na snazi odluka FIFA-e o kazni, no moguće da svjetski nogometni čelnici ipak popuste.

Nikako ne smijemo zaboraviti niti našeg Marija Mandžukića, od kojeg se očekuje da predvodi Atletico u nastojanjima da opet pomrse račune dvama najvećim klubovima. Mandžo će protiv Modrića i Reala igrati već u trećem kolu 14. rujna na Santiago Bernabeu, dok će se protiv Rakitića i Barce okušati tek 11. siječnja 2015. godine, na Camp Nou, u sklopu 18. kola.

Što se samog otvaranja sezone tiče, aktualni prvak u 1. kolu igra kao gost kod gradskog suparnika Rayo Vallecana. Real i Barca bi pak trebali imati lagane domaće zadatke; Galacticosi protiv Cordobe, a Katalonci s Elcheom, kojeg je nedavno pojačao Mario Pašalić.

Primera, parovi 1. kola (24.08.2014.):

Sevilla - Valencia
Almeria - Espanyol
Celta - Getafe
Real Madrid - Cordoba
Eibar - Real Sociedad
Rayo Vallecano - Atletico Madrid
Granada - Deportivo
Barcelona - Elche
Levante - Villarreal
Malaga - Athletic Bilbao

(Foto: Action Images)


Tagovi

Mario MandžukićAtletico MadridLuka ModrićReal MadridIvan RakitićBarcelona

Ostale Vijesti