Futsal Dinamo/futsal-dinamo.hr
Futsal Dinamo/futsal-dinamo.hr

Prvak uvjerljiv u Šibeniku, Pula se vratila na pobjedničke staze, Crnica i Vrgorac bez poraza na gostovanjima

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 21.11.21. | 21:16

Odigrano je sedmo kolo 1.HMNL.

Kroz posljednja tri dana odigrano je sedmo kolo 1.HMNL, koje je zaključeno današnjom 6:4 pobjedom Futsal Pule nad Alumnusom u Puli. Alumnus je do 10. minute imao prednost od 2:0 golovima Grubeše i Copića, no Pula je na krilima četverostrukog strijelca Daniela Moravca stigla do prednosti od 6:2, a Danijel Dekanić i Neven Zonjić u završnim minutama zabili su za konačni rezultat.

Najuvjerljivija pobjeda kola pripala je prvaku Olmissumu koji je na Baldekinu sa 7:1 bio bolji od Šibenika 1983. i učvrstio prvo mjesto na ljestvici. Tri pogotka za Olmissum zabio je Kristijan Postružin, a po jedan Nikola Pavić, Antonio Juretić, Matej Horvat i Jakov Hrstić, dok je jedini pogodak za Šibenik 1983 zabio Zvonimir Šućur.

Važnu pobjedu upisalo je Novo vrijeme na domaćem terenu protiv Squarea. Zanimljivo, sva tri pogotka na utakmici pala su u prvih sedam minuta. Maro Đuraš doveo je Dubrovčane u vodstvo u 3., a Makarani su preokrenuli pogocima Vedrana Kazazića u 5. i Marina Musinova u 7. Square je pritiskao do kraja poluvremena, u nastavku su Makarani bili bolji, ali golova više nije bilo.

A pogodaka nije bilo niti na cijeloj utakmici između Universitasa i Crnice u Splitu. Universitas je cijelu utakmicu bio bolja momčad na terenu, no Josip Jolić zaključao je svoja vrata i najzaslužniji je jer je utakmica završila 'nogometnim' rezultatom 0:0.

Zanimljivu utakmicu odigrali su Futsal Dinamo i Vrgorac u Domu sportova II. Vrgorac je rano poveo preko Guilhermea, no Dinamo je do kraja poluvremena u potpunosti nadigrao goste i na odmor se otišlo s 3:1 prednosti Plavih s time da je Dinamo promašio čak tri udarca s 10 metara, a Vrgorac jedan. U nastavku Vrgorac ulazi puno bolje i pogocima Mate Marinovića, Marlona i Duška Martinca, stiže do preokreta. Dinamo je do boda stigao 39. golom Kristijana Čekola u igri s golmanom igračem.

7. kolo 1.HMNL

19.11. Šibenik 1983 - Olmissum 1:7

19.11. Universitas - Crnica 0:0

19.11. Novo Vrijeme - Square 2:1

20.11. Futsal Dinamo - Vrgorac 4:4

21.11. Futsal Pula - Alumnus 6:4

8. kolo 1.HMNL

Vrgorac - Universitas

Crnica - Šibenik 1983

Olmissum - Novo vrijeme

Alumnus - Square

Futsal Pula - Futsal Dinamo



Tagovi

Futsal1.HMNLFutsal DinamoMNK Futsal DinamoMNK VrgoracMNK OlmissumOlmissumMNK Šibenik 1983MNK SquareNovo Vrijeme ApfelAlumnusMNK AlumnusFutsal PulaAFC UniversitasCrnica Šibenik

Ostale Vijesti