Prošlosezonski veznjak Rijeke potpisao za portugalskog prvoligaša (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 12.09.20. | 17:08

Jedini pogodak zabio je u porazu od Gorice.

Iako ima samo 25 godina, ovaj brzonogi Brazilac ima poprilično bogat životopis u kojem piše da je igrao za klubove poput RB Salzburga, bečke Austrije, Hoffenheima, Palmeirasa te Rijeke.

On je, baš kao i Sterling Yeteke, stigao na posudbu u Rijeku u veljači ove godine, ali je za razliku od napadača iz Srednjoafričke Republike on odlučio napustiti klub s Rujevice nakon samo šest mjeseci.

Njegov najveći problem bio je taj što je Pires tipično krilo, dok Rožman prakticira igru bez istih. Upravo radi toga Pires je odlučio kako bi za njega bilo najbolje da karijeru nastavi daleko od Kvarnera pa se tako prvo vratio u Brazil, ali nakon što nije uspio pronaći adekvatan angažman, odlučio se prihvatiti ponudu portugalskog kluba u kojem su ne tako davno igrala dva ex HNL-ovca Ruben Lima i Chinquinho.

Pires, čije trenutna tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 725 tisuća eura, ka sa svojom novom momčadi potpisao trogodišnji ugovor.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMoreirensefutebolclube%2Fposts%2F4101949286510117&show_text=true&width=552&height=472&appId" width="552" height="472" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

(foto: EXPA/PIXSELL)

 


Tagovi

Felipe PirestransferiMoreirenseLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti