Propada transfer Čolaka u Dinamo Kijev? Surkis potpisao reprezentativca Ukrajine (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 21.08.20. | 11:24

Ugovor je potpisan na dvije godine, a postoji i mogućnost produljenja.

Kravets je karijeru započeo upravo u Dinamu čiji je član bio od 2005. pa sve siječnja 2018. godine. U međuvremenu, Kravets je odradio dvije posudbe, u Stuttgatu i Granadi, ali je službeno napustio Dinamo kada ga je u svoje redove doveo Kayserispor kao slobodnog igrača.

Kravets je odradio solidnu prošlu sezonu, zabio je osam pogodaka u 19 nastupa što i nije toliko loše kad znamo da se Kayserispor grčevito borio za ostanak u ligi.

Prošlu sezonu Dinamo je bio druga momčad Ukrajine, ali borba za vrh praktički nije ni postojala budući da je Šahtar imao 23 boda više od svojeg najvećeg rivala. Surskis je shvatio da mu trebaju neka nova imena ukoliko misli ponovno u borbu za prvo mjesto, a iako se jedno vrijeme špekuliralo da bi novi središnji napadač Ukrajinaca mogao postati prvi topnik HNL-a Antonio-Mirko Čolak, od toga izgleda neće biti ništa.

Kravets i Čolak praktički su isti tipovi napadača, a osim što je Kravets dijete kluba, lider i (povremeni) reprezentativac Ukrajine, njega su doveli bez da su platili ikakvu odštetu. Rijeka pak za svojeg ponajboljeg napadača traži između četiri i pet milijuna eura, a taj se iznos pokazao prevelikim za momčad koju odnedavno vodi Mircea Lucescu, legenda Šahtara.

(foto:Goran Kovacic/PIXSELL)


Tagovi

Artem KravetsDinamo KijevAntonio-Mirko ČolaktransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti