Promašaj godine: Igrač plaćen 22,5 milijuna eura ovo nije zabio (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.06.20. | 08:22

Kako je ovo moguće promašiti?

Jučerašnjim remijem protiv Sassuola u kojem je viđeno čak šest golova, Inter je u velikoj mjeri uprskao svoje šanse za naslovom prvaka. Prednost Juventusa sada iznopsi osam bodova pred Nerazzurrima, a između se, na pola puta, ugurao Lazio s četiri boda iza Stare dame. 

Neriješeni ishod posebno je bolan jer je Inter imao sve u svojim rukama. Vodili su 2:1, potom u 86. minuti poveli 3:2, ali nije bilo dosta. Magnani je u 89. izjednačio na 3:3 i time otkinuo dva boda domaćinu.

Ipak, tko zna kako bi se utakmica razvila da je Inter u nekoj fazi uspio otići na dva gola prednosti. A prilika za to itekako je postojala. Naime, igrala se 63. minuta, Inter je vodio 2:1, kada je domaćin odigrao odličnu kontru. Lukaku je izbacio Lautara na krilu, Argentinac mu vraća povratni pas na 12 metara, Consigli lijepo brani zicer Belgijcu, ali se lopta odbila na noge Roberta Gagliardinija koji je sam kao duh ostao na 3-4 metra od gola. Golmana nije bilo "ni u talonu", gol je bio potpuno praza, ali udarac veznjaka završio je na prečki. 

Definitivno promašaj sezone, a svakako će konkurirati za jednu od najvećih bruka u posljednjem desetljeću. Inače, radi se o igraču kojeg je Inter prije tri godine Atalanti platio 20.5 milijuna eura, dok su pola godine prije posudbu platili dva milijuna. Sveukupno 22.5 milijuna eura, no po ovom će promašaju zasigurno dugo ostati upamćen.

 

 

(foto: Screenshot)


Tagovi

Roberto GagliardiniSerie A

Ostale Vijesti