Prokušani recept: Dinamo potpisuje Lokomotivina dragulja

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 09.02.20. | 08:48

Od ovog se igrača s pravom očekuje jako puno.

U zadnje vrijeme, uključivši i prošlu sezonu, jedno se ime u prvoligašu Lokomotivi ističe svojim igrama. Barem kad su u pitanju igrači koji još uvijek nose bijelo-plavi prugasti dres.

Kako donose Sportske novosti, sljedeći bi tjedan fenomenalni, brzonogi igrač kluba s Kajzerice Lirim Kastrati trebao potpisati za Dinamo. Unatoč tome što će posao biti sklopljen već sad, ostat će u Lokomotivi do ljeta, a potrebno je utanačiti još neke sitne detalje. Igrač je ovo koji je oduševio u prvoj utakmici proljetnog dijela HNL-a i s dva gola poptopio Rijeku u Zagrebu.

S osam pogodaka i četiri asistencije je, uz Marka Tolića, najistaknutiji pojedinac u sastavu Gorana Tomića, a može igrati na obje krilne pozicije, iako mu je desna strana primarna. Kastrati tako prati put Frana Karačića koji je samo prije nekoliko dana već stavio svoj paraf na ugovor s Modrima koji će ga ostaviti u trenutnom klubu do ljeta.

Dinamo tako pojačava mogućnost adekvatnog, dostojnog razvoja igrača koji će na terenu donijeti potrebnu kvalitetu koju je donosio Dani Olmo, a uz reprezentativca Kosova, tu je još jedan bivši igrač Lokomotive koji ''prijeti'' da naslijedi fantastičnog Španjolca, Luka Ivanušec.

Tako Lokomotiva nastavlja biti odličan inkubator za najbogatiji hrvatski klub, a osim Kastratija, Karačića i Ivanučeca, od negdašnjih igrača Lokomotive tu će biti i Lovro Majer.

(foto: Pixsell)


Tagovi

Lirim KastratiMarko TolićLokomotiva ZagrebtransferiPrva HNLDinamo ZagrebLovro MajerLuka IvanušecDani OlmoFran Karačić

Ostale Vijesti