Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Procurio iznos odštete za Milu Škorića

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 01.04.23. | 09:55

Bijelo-plavi bi ga, vjerojatno, pustili i besplatno budući da je u posljednjih 10 godina 'zadužio' klub svojim igrama

Istog su dana Mile Škorić i Arijan Ademi predstavljeni kao novi igrač u svojim novim klubovima, Cangzhou Mighty Lionsu, odnosno Beijing Guoanu. Iako se odavno znalo da je odšteta za Ademija milijun eura, Transfermarkt je otkrio kako je Osijek na prodaji kapetana zaradio 200 tisuća eura.

Jasno, Bijelo-plavi nisu prodali Škorića zbog odštete, vrlo vjerojatno bi mu se omogućio odlazak i da iste nije bilo. Znali su u klubu da ih je kapetan posljednjeg desetljeća ‘zadužio’ pa mu tako nisu radili nikakve probleme kad je na njegovu adresu stigla ponuda s kojom si je osigurao financijsku stabilnost. Škorić je s novim klubom potpisao dvogodišnji ugovor uz opciju za treću godinu, a njegova primanja u novom klubu su nekoliko puta veća od onih koje je imao u Osijeku.

Inače, Cangzhou Mighty Lions je osim Škorića doveo i stasitog napadača Josea Kantea te hitronogo krilo Deabeasa Owusua-Sekyerea.

S druge strane, Beijing Guoan je osim Ademija doveo još sedam pojačanja, s tim da se posebno ističu 32-godišnji kamerunski stopera Genta Michael Ngadeu (700 tisuća eura) te 34-godišnji brazilski veznjak Souza koji je došao kao slobodan igrač nakon što je dogovorio sporazumni raskid suradnje s Besiktasom. (rv)


Tagovi

NK OsijekOsijekHNLHrvatska nogometna ligaMile ŠkorićKinaKineska nogometna liga

Ostale Vijesti