REUTERS/Benoit Tessier
REUTERS/Benoit Tessier

Probudio se stari interes: Ćaleta-Car opet na pragu odlaska na Otok, Marseille traži 20 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 25.01.22. | 11:23

Prošle zime je bilo zamalo, ove bi se moglo ostvariti

Već neko vrijeme Duje Ćaleta-Car je na meti klubova iz Engleske. Još prošle zimne je stupio nogom u zračnu luku na putu za Liverpool, ali transfer je na kraju propao kad Marseille nije našao adekvatnu zamjenu za njega. I ovog ljeta Francuzi su ga htjeli prodati, čak ga se i riješiti, ali na kraju su shvatili koliko im je bitan član momčadi. Shvaćaju to i premierligaški klubovi koji bi ga voljeli vidjeti u svojim redovima.

Povezivali su ga engleski mediji s Newcastleom, Wolvesima te i Liverpoolom čiji je član zamalo postao, a najaktivniji u pokušaju da ga dovedu je West Ham. David Moyes u potrazi je za kvalitetnim rješenjem u obrani, a prema pisanju engleskog Sky Sportsa prvi izbor mu je duže vrijeme hrvatski stoper.

Vatreni je bio na radaru Čekićara i prošlog ljeta, ali su na kraju doveli Kurta Zoumu iz Chelseaja. Problem bi mogao biti u činjenici da Marseille ne da svog stopera nikako drugačije nego u prodaji. Nisu voljni dozvoliti posudbu za igrača kojem ističe ugovor za 18 mjeseci već traže za njega 20 milijuna eura.

Ako se ne uspiju dogovoriti do kraja ovog tjedna, Sky Sports javlja da od transfera neće biti ništa.


Tagovi

Duje Ćaleta-Car

Ostale Vijesti