Pripremite novčanike! Ovih devet igrača bi ovo ljeto mogli promijeniti klub za najmanje 100 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 28.04.17. | 13:39

Paul Pogba je prošlog ljeta postavio rekord po visini odštete koju je Manchester United platio Juventusu za njega, ali već za nekoliko mjeseci bi tih 105 milijuna otišlo u povijest.

Psihološka barijera od 100 milijuna eura odštete u nogometnim transferima je probijena još 2013. kada je Real Madrid platio Tottenhamu 101 milijun eura za Garetha Balea, No, taj transfer se u početku prikazivao kao nešto 'skromniji', 10-ak milijuna eura manji, ali povratak Paula Pogbe na Old Trafford od početka se prikazivao kao onaj od devet euro znamenaka, točnije 105 milijuna eura.

Ovog ljeta taj rekord bi se mogao srušiti, a mi vam donosimo 10 nogometaša čiji bi transferi mogli probiti granicu od 100 milijuna eura.

Antoine Griezmann (Atletico Madrid)

Francuz je navodno velika želja Josea Mourinha, a Atletico ga ne želi prodati ispod odštetne klauzule koja iznosi 100 milijuna eura.

Eden Hazard (Chelsea)

Već se nekoliko godina spominje kao velika želja Florentina Pereze. Ako Belgijac ode sa Stamford Bridgea, to sigurno neće biti ispod 100 milijuna.

Paulo Dybala (Juventus)

Barcelona i Real bi željeli dovesti Argentinca, ali teško će ga Juventus prodati, pa čak i za 100 milijuna.

Coutinho (Liverpool)

Najboljeg igrača Kloppove momčadi silno bi željela Barcelona. Na Anfieldu bi ga htjeli zadržati, ali teško će odbiti devetoznamenkasti iznos.

Kylian Mbappe (Monaco)

Samo je nebo granica za ovog 'klinca'. Ako 18-godišnji napadač odluči otići iz Kneževine, 100 milijuna eura će vjerojatno biti tek početna točka pregovora.

Marco Verratti (PSG)

Dugo se već špekulira s njegovim povratkom u Italiju (Juventus, Inter) ili odlaskom u Španjolsku (Barcelona). On tvrdi kako ne želi iz PSG-a, ali iz njegovog menadžerskog tabora često dolaze suprotne vijesti.

Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund)

Javno je rekao da mu je san zaigrati za Real, na Santiago Bernabeu bi mu rado taj san i ispunili, ali bez 100 milijuna eura to neće ići.

Andrea Belotti (Torino)

Torino je iznos od 100 milijuna eura uglavio u njegovu odštetnu klauzulu i od nje ne odustaje. Još jedan igrač oko kojeg se često spominje Manchester United.

Yannick Cararsco (Atletico Madrid)

Njega traži Bayern, a priča je slična Griezmannovoj, odnosno Belottijevoj. Odštetna klauzula je devetoznamenkasta.

Alexandre Lacazzette (Lyon)

On se spominjao kao meta raznih klubova, prije svih Arsenala, i u prijašnjim prijelaznim rokovima, no nitko se nije uspio dogovoriti s čelnicima Lyona koji inzistiraju na velikoj odšteti. Vjerojatno ona ipak nije 100 milijuna eura, ali nije ni daleko.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Antoine GriezmannEden HazardPaulo DybalaCoutinhoKylian MbappéMarco VerrattiPierre-Emerick AubameyangAndrea BelottiYannick Ferreira CarrascoAlexandre Lacazette

Ostale Vijesti