Primera: Barcelona s B ekipom pomela Čopov Gijon!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 24.09.16. | 18:47

Barcelona je na gostovanju kod Sportinga iz Gijona slavila s visokih 5:0.

U šestom kolu Primere Barcelona je išla u goste Sportingu iz Gijona, za kojeg se može reći da je blago iznenađenje dosadašnjeg tijeka La Lige.

U skladu s tim su se i postavili protiv kombiniranog sastava Barcelone, kojoj su danas nedostajali Messi, Jordi Alba, Iniesta, Rakitić, Mascherano... Sporting se čvrsto nosio s gostima sve do 29. minute, kada je Suarez podvukao loptu pod istrčalog Cuellara i pogodio za 1:0. Tek su tri minute bile dovoljne da Barca podupla svoje vodstvo, strijelac u 32. bio je Rafinha.

Utakmica je nastavila biti pod kontrolom Barcelone, ali kao da su ta dva pogotka zadovoljili momčad Luisa Enriquea. Tako je bilo sve do 74. minute, kada je zbog drugog žutog kartona isključen Lora kod domaćinima. Tada je Barcelona nanjušila krv i iskoristila to u potpunosti – u sedam minuta ukrcali su Gijonu tri pogotka. Redom su zabijali Neymar u 81. i 88. te Arda Turan u 85. minuti za konačnih velikih 5:0.

Za domaće je od prve minute u vrhu napada igrao naš Duje Čop, ali ga je zamijenio Castro u 68. minuti.

Barcelona je tako u drugoj brzini i s kombiniranim sastavom rutinski prešla preko Gijona, a da je pritom odmorila važne igrače uoči ogleda s Borussijom Monchengladbach u Ligi prvaka u srijedu.

U drugoj odigranoj utakmici dana Eibar je bio bolji od Real Sociedada rezultatom 2:0, dok se kasnije sastaju Athletic Bilbao i Sevilla te Las Palmas – Real Madrid.

(Foto: Action Images)


Ostale Vijesti