REUTERS/Fabian Bimmer
REUTERS/Fabian Bimmer

Prijenos utakmice HSV - Hajduk možete gledati besplatno, ali Austrijanci naplaćuju karte navijačima koji dođu na lice mjesta

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 29.06.22. | 12:13

Oni sretnici koji se danas odluče pogledati ovu utakmicu uživo morat će i platiti kartu od 15 eura za odrasle i 10 za djecu od 14 do 18, a za mlađe od 14 je besplatno

Drugu pripremnu utakmicu na austrijskim pripremama odigrat će Hajduk protiv HSV-a, današnjeg njemačkog drugoligaša kojeg svi navijači starije i srednje generacije, a mlađi iz priča, knjiga i videa, pamte po četvrtfinalnom dvoboju tadašnjeg Kupa prvaka u proljeće 1980. Hamburger SV i Hajduk susrest će se od 17.30 na adresi Stadtwaldstraße 8 u Fürstenfeldu, a oni koji ne budu mogli uživo dati podršku bijelima mogu gledati na platformi Hajduk Digital. 

Tvrtka koja se bavi organizacijom ovakvih događaja, danas organiziraju utakmicu HSV-a i Hajduka, ocijenila je ovaj kao atraktivan za naplatu ulaznice. Oni sretnici koji se danas odluče pogledati ovu utakmicu uživo morat će i platiti kartu od 15 eura za odrasle i 10 za djecu od 14 do 18, a za mlađe od 14 je besplatno.

Koji kilometar dalje Hajduk je igrao i prvu prijateljsku utakmicu protiv Cluja kad je poražen s 2:0. Tad je Valdas Dambrauskas odlučio kombinirati sastave s obzirom na početnu fazu priprema, a u ovoj utakmici bi već mogao na travnjak istrčati najjači sastavi ili većina njega. Sastav koji bi trebao konkurirati 9. srpnja u utakmici Superkupa danas bi mogao dobiti svoje prve obrise i odgovoriti Dambrauskasu na neka od pitanja koja sigurno još ima nakon prvog dijela priprema.

Do kraja priprema nakon HSV-a pred Hajdukom su još pripremne utakmice protiv Genka i Kisvárde koje se igraju 1. i 2. srpnja. (K. M.)


Tagovi

Germanijak u Austriji s HajdukomHajdukHSVpripreme

Ostale Vijesti