Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Prije dvije godine igrao je za U20 reprezentaciju Hrvatske, u HNL-u ima 27 nastupa, a sad ide u Srbiju

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 15.02.24. | 14:00

Prvi dio sezone odradio je u Sloveniji

Novak Tepšić novo je pojačanje srpskog prvoligaša Voždovca. Snažni stoper stigao je u klub nakon što su Voždovac napustili Filip Damjanović (Konyaspor) te Nikola Zečević (Hacken), a s novim klubom potpisao je do lipnja 2026. godine. Tepšić je u dosadašnjoj karijeri igrao za Karlovac, Segestu, Rudeš i Slaven Belupo, a od početka ove sezone branio je boje Domžala.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

U HNL-u je Tepšić skupio 27 nastupa u dresu Slavena, može se pohvaliti i s 16 nastupa u Prvoj NL gdje je igrao za Rudeš, a ljubitelji nogometa u Lijepoj našoj najviše ga pamte po ozljedi koju je zadobio u ogledu protiv Hajduka kad je nastradao nakon duela u kojem je bio s Dariom Melnjakom. Tepšić je teren napustio na nosilima, ali na svu sreću ispostavilo se kako ozljeda nije toliko ozbiljna kao što se prvotno vjerovalo.

Njegov novi klub u ovom se trenutku nalazi na sedmom mjestu Mozzart Bet Super Lige Srbije, a po dolasku u novu sredinu Novak je rekao:

Osjećam se sjajno. Upoznao sam momčad i stručni stožer, kao i način kako klub funkcionira. Zato sam i htio doći, jer znam da se promoviraju mladi igrači pa tako smatram da u ovim godinama je ovo za mene prava sredina. Borit ću se za svoje mjesto u momčadi, a van terena ću se svakako truditi da budem dobar kolega i suigrač. Većina momaka su mojih godina ili mlađi, tako da će za mene ova odgovornost biti malo drugačija, ali radujem se tome. Ofanzivna igra i igra na posjed me posebno raduju i vjerujem da ću se dobro uklopiti u taj stil igre”, poručio je Tepšić.

Spomenimo kako je Tepšić, inače rođeni Beograđanin, odigrao dvije utakmice za U20 reprezentaciju. Debitirao je 22. rujna protiv vršnjaka iz Saudijske Arabije (1-1), dok je tri dana kasnije protiv Albanije (3-1) još jednom odradio 90 minuta u crveno-bijelim kvadratićima.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Novak TepšićVoždovacMozzart Bet Super lige Srbije

Ostale Vijesti