Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Prijateljski HNL ogled: Gorica i Slaven remizirali, Mioč dvaput zabio, Pršir iz slobodnjaka postavio konačan rezultat

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 08.07.23. | 21:32

Mladi reprezentativac je u 90+2. minuti sjajno zabio za 2-2

U svojoj posljednjoj utakmici na Rogli, a pretposljednjoj u drugom dijelu priprema za novu sezonu, Slaven Belupo je remizirao s Goricom rezultatom 2-2. Oba pogotka za Farmaceute je postigao Mioč (75., 80.), dok su za Goricu precizni bili Majstorović (60. – 11m) i Pršir (90+2.).

Okladite se na bogatu Germanijinu ponudu ljetnog prijelanog roka 2023. (Igraj odgovorno, 18+)

Slaven je u prvih 45 minuta dvaput zaprijetio, jednom je u dobroj situaciji bio Mioč, drugi put Martinaga, ali su najbliži pogotku bili Goričani kad je udarac Mitrovića završio na gredi.

U nastavku su Turopoljci prvi došli do prednosti, a dogodilo se to u 60. minuti kad je Majstorović realizirao najstrožu kaznu. Farmaceuti su potom prvo poravnali, a onda i preokrenuli rezultat. I to sve u pet minuta. Mioč je prvo u 75.minuti ispremiješao obranu Turopoljaca pa s 15-ak metara pogodio ‘devedesetku’, da bi onda isti igrač u 80.minuti iznimno preciznim udarcem zabio za vodstvo momčadi Ricarda Moniza.

Kad su svi pomislili da će utakmica završiti pobjedom Famaceuta, Jurica Pršir namjestio je loptu i onda u 90+2. minuti izravno iz slobodnog udarca sjajno zabio za konačnih 2-2.

NK Gorica – NK Slaven Belupo 2-2 (0-0)

Strijelci: 1-0 Majstorović (60. – 11m), 1-1 Mioč (75.), 1-2 Mioč (80.), 2-2 Pršir (90+2.)

Stadion: Rogla (Slovenija), gledatelja: bez gledatelja

Suci: Gašper Lončar, Andrej Boškić, Miha Borovnik

Gorica (4-3-3): Banić – Đekić, Steenvoorden, Leš, Štiglec – Ndockyt, Raspopović, Vujnović – Ilecić, Matavž, Mitrović. Još su igrali: Debijađi – Josić, Matković, Krizmanić, Vuko – Prišir, Jug, Kapulica – Majstorović, Jurić, Nezirović. Trener: Željko Sopić.

Slaven Belupo (4-3-3): Marković (od 70. Jesenović)– Bosec (od 62. Krušelj), Eškinja, Boras, Martinaga – Mioč, Mađarić (od 55. Ortiz), Marina – Hoxha, Crnac (od 70. Hlevnjak), Herceg (od 30. Šakota). Trener: Ricardo Moniz.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Prijateljska utakmicaprijateljskaHNK GoricaSlaven Belupo

Ostale Vijesti