Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Preslagivanja na Poljudu: Hajduk neće otkupiti Nayira, Todorovića i Mujakića

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 01.06.21. | 16:10

Bijeli su se oprostili od ovog trojca

Hajduk je odlučio da neće otkupiti Umuta Nayira, Darka Todorovića i Nihada Mujakića koji su bili na posudbi u redovima Bijelih i vraćaju se u matične klubove.

Stoper Nihad Mujakić priključio se Bijelima na pripremama u Turskoj, u siječnju 2020. godine iz belgijskog KV Kortrijka, a za Hajduk je odigrao ukupno 30 službenih utakmica. Prošlog tjedna Hajduk je već doveo pojačanje na njegovoj poziciji povratkom Josipa Eleza na Poljud koji je s Bijelima potpisao na četiri godine.

Desni bočni Darko Todorović na Poljud je došao u kolovozu 2020. godine iz austrijskog Red Bull Salzburga. Nastupio je u 29 službenih utakmica za Bijele, a pri tom je upisao dvije asistencije. Hajduk još uvijek nema konkretno ime koje će popuniti ovu poziciju s kojom se muče duže vrijeme.

Napadač Umut Nayir stigao je u listopadu 2020. godine iz turskog Bešiktaša. Nastupio je u 26 službenih utakmica, postigao je šest pogodaka te svom učinku pridodao jednu asistenciju. Njegovim odlaskom otvorit će se prostor za mladog Marina Ljubičića ili eventualno novo pojačanje. Tu je i Dimitros Diamantakos koji s Hajdukom ima ugovor na još dvije godine, ali s obzirom na prikazano klub i igrač ne bi imali ništa protiv da se rastanu.


Tagovi

Umut NayirDarko TodorovićNihad MujakićHajdukHNL

Ostale Vijesti