Preokret na Poljudu: Veliko pojačanje sutra stiže na liječnički pregled i potpisuje za Hajduk

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 09.08.20. | 19:19

U zadnji čas promjena plana.

Hajduk je odlaskom Josipa Juranovića u Legiju ostao praktički na jednom pravom desnom beku Francescu Tahiraju te je zadatak Kepčije, Stanića i društva pronaći igrača za tu poziciju. Potraga je završena, Darko Todorović dolazi u Hajduk, iako se činilo da je sve dogovorio s Wislom. Radi se o igraču koji ima 23 godine, igra na poziciji desnog beka, a pod ugovorom je s RB Salzburgom.

U Hajduk stiže na posudbu iz austrijskog prvaka, a ovaj povremeni reprezentativac BiH prošlu je sezonu proveo na posudbi u njemačkom drugoligašu Holstein Kielu, gdje je odigrao devet utakmica. Hajduk je želio 23-godišnjeg Todorovića dok je još igrao u Slobodi, no klub iz Tuzle je tad za njegove usluge tražio 500 tisuća eura, što je bilo previše za Bile.

Todorović je nakon toga u ljeto 2018. godine otišao u Salzburg za 450 tisuća eura, a za Bikove je ukupno skupio 14 nastupa. Bio je član svih omladinskih selekcija BiH, a za seniorsku je vrstu odigrao deset utakmica. Debitirao je kod Roberta Prosinečkog u siječnju 2018., a igrao je u četiri kvalifikacijske utakmice za Euro i jednoj u Ligi nacija.

(foto: Milan Sabic/Pixsell)


Tagovi

Darko Todorović

Ostale Vijesti