Predsjednik o talijanskoj senzaciji: Da sada potpisujemo ugovor, stavio bih klauzulu od 150 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 06.03.17. | 14:08

Andrea Belotti ove sezone neumoljivo „trpa“, a nedavno je potpisao novi ugovor sa svojim klubom.

Talijanska senzaciji Andrea Belotti ne prestaje oduševljavati ove sezone u talijanskoj Seriji A. Posljednji podvig imao je u nedjelju kada je u razmaku od osam minuta Palermu zabio hat-trick za preokret i izbijanje na čelo ljestvice najboljih strijelaca lige

Belotti je nedavno potpisao novi ugovor s Torinom prema kojem odštetna klauzula za 22-godišnjeg napadača iznosi 100 milijuna eura, a predsjednik torniskog kluba izjavio je kako je trebao staviti klauzulu od 150 milijuna eura.

„S obzuirom da smo tek potpisali ugovor, ne možemo povećavati klauzulu, ali da o ugovoru razgovaramo danas, klauzulu bi postavio na 150 milijuna eura, rekao je Urbano Cairo, predsjednik torinskog kluba,Urbano Cairo.

Dakako, i cijena od 100 milijuna eura je vrtoglava. Za nešto više od toga Manchester United je doveo Paula Pogbu, a za nekoliko milijuna eura manje dovedeni su gareth Bale i Gonzalo Higuain.

Nadam se da nitko neće doći s cifrom od 100 milijuna eura jer bih volio zadržati Bellotija koliko je god duže moguće, odnosno koliko god on bude želio.

Za Bellotija su interes iskazali mnogi europski velikan, a najkonkretniji je bio Arsenal koji je ponudio 65 milijuna Eura.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Andrea Belotti

Ostale Vijesti