Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Poznato tko sudi najveći hrvatski derbi!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 20.02.23. | 16:13

U Šibeniku će pravdu dijeliti Ciprani

Dinamo će u nedjelju na Maksimiru dočekati Hajduk, a najveći hrvatski derbi u 23. kolu ovogodišnjeg HNL-a sudit će Dario Bel iz Osijeka, dok će mu Goran Pataki i Marjan Tomas biti pomoćnici, a četvrti sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. Marin Vidulin bit će u VAR sobi, dok je njegov asistent Kristijan Novosel iz Valpova. Susret je na rasporedu u nedjelju u 15.00, a kontrolor suđenja bit će Bruno Marić iz Daruvara, delegat je Davor Ivić iz Siska, a časnik za sigurnost Jurica Jurjević.

Što se ostalih susreta tiče, u nedjelju će onaj Osijeka i Varaždina, koji u Gradskom vrtu počinje od 17.30, suditi Fran Jović iz Zagreb, a pomoćnici će mu biti sugrađanin Luka Pušić te Splićanin Hrvoje Radić, dok je četvrti djelitelj pravdje Toni Dadić, također iz Zagreba. U VAR sobi su Duje Strukan i Goran Perica.

U subotnjim susretima će Rijeci i Slaven Belupu (18.00) suditi Igor Pajač, dok će Bojan Zobenica i Anto Marić pomagati sucu iz Sv. Ivana Zeline. Goran Pečarić bit će četvrti sudac, dok će u VAR ekipi biti Mario Zebec i Ivan Starčević. U ranijem terminu, od 16.00, Gorici i Lokomotivi će pravdu dijeliti Duje Strukan uz Gorana Pericu i Vicu Vidovića, a Dario Kulušić će biti četvrti sudac na tom susretu. VAR će biti Patrik Kolarić i AVAR Alen Jakšić.

Zanimljivo, opet ćemo gledati suradnju s Ciprom. Gostujući suci će doputovati u Šibenik kako bi u petak od 17 sati na Šubićevcu sudili susret između Šibenika i Istre 1961. Athanaslou Kyriakos će biti glavni, a sunarodnjaci Evagorou Evagoras i Lambrou Lambros će mu pomagati. Četvrti sudac na tom susretu će biti Ante Terzić iz Podstrane, a u VAR-u će biti domaće-strana kombinacija uz AVAR Alena Jakšića iz Splita i VAR Fotioua Konstatinosa s Cipra. Vjerojatno će se opet s povećalom gledati na odluke Ciprana, a pažljivi će sigurno biti delegat Zlatko Stanković iz Zagreba, kontrolor Tomislav Šetka iz Đakova i časnik za sigurnost Miroslav Cindrić.




Tagovi

Dinamo ZagrebNK Hajduk SplitHNLGNK Dinamo

Ostale Vijesti