JENNIFER LORENZINI/Action Images
JENNIFER LORENZINI/Action Images

Poznato što će biti s Romeluom Lukakuom na kraju sezone

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 15.03.23. | 17:10

Potvrdio Beppe Marotta.

Dan nakon što je Inter osigurao plasman u četvrtfinale Lige prvaka, iz samog vrha kluba stigla je potvrda kako će ovo ljeto u Milanu biti prilično zanimljivo, neovisno o tome kakve će rezultate Narazzurri do kraja sezone ostvariti.

S Edinom Džekom pregovori glede novog ugovora i dalje traju. Popularni Dijamant inzistira na tome da ugovor bude na dvije godine, Inter zasad nudi jednogodišnje produljenje suradnje, a što će se u konačnici dogoditi i hoće li dogovor biti postignut, tek treba vidjeti.

U međuvremenu, stigle su vijesti glede jednog drugog napadača Intera, a to je Romelu Lukaku.

On, naime, sigurno neće ostati u Milanu i sljedeće godine. Belgijac ove sezone ne oduševljava, njegova forma previše varira, a zbog manjka zalaganja, slabije forme (čitaj nedostatka golova) i ogromnih primanja, Giuseppe Marotta je potvrdio kako će on posljednjeg dana lipnja ponovno put Stamford Bridgea.

“S njim imamo dogovorenu jednogodišnju posudbu te će po isteku iste, neovisno o njegovim igrama, on otići nazad u Englesku”, rekao je Marotta.

U ljeto 2021. Lukaku je otišao iz Intera u Chelsea za 113 milijuna eura, da bi ga godinu dana kasnije Narazzurri vratili u svoje redove na posudbu koja je plaćena 7.8 milijuna eura. Iako je 29-godišnji napadač ukupno u crno-plavom dresu skupio 113 nastupa, 69 pogodaka i 17 asistencija, ove sezone je zabio tek tri pogotka za milansku momčad. Usporedbe radi, isto toliko ih je ove sezone postigao i lijevi wing-back Federico Dimarco.

Iako Chelseaju treba prava ‘devetka’, ne bi bilo nikakvo iznenađenje da se Lukaku na kraju sezone ‘samo na papiru’ vrati među Plavce, odnosno da opet za par mjesec napravi novi transfer. Na njega, navodno, Potter uopće ne računa, pa se donedavno ponajbolji centralni napadač svijeta sada nalazi u iznimno nezavidnoj poziciji. Što će se sve još dogoditi do kraja sezone, teško je reći, ali onu sljedeću, sigurno, Lukaku neće dočekati u crno-plavom dresu… (I.A.S.)



Tagovi

Beppe MarottaGiuseppe MarottaInterRomelu Lukaku

Ostale Vijesti