Pixsell
Pixsell

Poznati svi parovi playoffa LP, Dinamo u četvrtak na Maksimiru protiv starog znanca

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.08.23. | 23:23

Šok je blaga riječ za ono što se dogodilo danas u Ateni...

Moramo još jednom napisati: Nevjerojatno. Dinamo je do 92. minute vodio s 2-0 i bio na milimetar do playoffa Lige prvaka i utakmica s prvakom Belgije. No, pad koncentracije, prouzrokovan umorom, ali i činjenicom da je Bišćan napravio samo jednu zamjenu, omogućili su AEK-u da golovima u sudačkoj nadoknadi stigne do prolaza. Domagoj Vida prije 11 godina bio je junak Dinama protiv Ludogoreca, sada je u 100. minuti zavio modri puk u crno.

Dinamo tako europsko natjecanje nastavlja u playoffu Europske lige, protiv Sparte iz Praga. Prva utakmica igra se u Maksimiru 24. kolovoza, a uzvrat tjedan dana kasnije u Pragu. Dinamo je 2008. već izborio Europsku ligu svladavši u playoffu upravo Spartu...

Plavi su tako dobili nenadani odmor od pet dana do početka iduće utakmice. A na teren su mogli već u utorak kada će se odigrati utakmice playoffa Lige prvaka. Prvak Belgije Antwerp će, umjesto Dinama, dočekati AEK, a uzvrat se igra u srijedu 30. kolovoza.

U playoffu Lige prvaka još se nalaze Maccabi Haifa i Young Boys, Rakow i Copenhagen te Molde i Galatasaray u 'putu prvaka', odnosno Rangers i PSV Eindgoven te Braga i Panathinaikos u 'putu neprvaka'. (nr)



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoLiga prvaka

Ostale Vijesti