Action Images
Action Images

Poznate postave finala: United na Villarreal s tri izdanaka svoje škole

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 26.05.21. | 19:54

Finale počinje u 21 sat.

Finale Europske lige počinje za manje od sat vremena, a treneri obje momčadi objavili su sastavke s kojima će večeras od 21 sat istrčati na stadionu u Gdanjsku.

U odnosu na očekivani sastav, Ole Gunnar Solskjaer odlučio se na ofenzivniju formaciju te je u početnih 11 umjesto centralnog veznjaka Freda postavio mladog igrača iz Manchesterove akademije 19-godišnjeg Masona Greenwooda, koji će zaigrati u ofenzivnoj liniji s Marcusom Rashfordom i Brunom Fernandesom, a u samoj špici istrčat će Edinson Cavani. Kraj još jednog igrača poniklog u Manchestervoj školi Scotta McTominayja u vezi će krenuti Paul Pogba. Jedino iznenađenje u obrani u odnosu na očekivani sastav je na stoperskoj poziciji. Bailly će nastupiti umjesto najavljenog Tuanzebea.

Unai Emery je također napravio neke promjene u odnosu na očekivani sastav. Na klupi je ostavio kapetana Maria Gaspara, a uz Gerarda Morena u napadu će, umjesto najavljenog Paca Alcacera, zaigrati Carlos Bacca.

Finale počinje u 21 sat a možete ga pratiti na programu Arene Sport 1.



Tagovi

Ole Gunnar SolskjaerMarcus RashfordMason GreenwoodScott McTominayEdinson CavaniPaul PogbaPaco AlcacerGerard MorenoCarlos Bacca

Ostale Vijesti