Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Poznata težina ozljede Brune Petkovića, propušta Tursku i Wales!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 02.10.23. | 13:50

Trebao bi se vratiti na teren kroz tri tjedna

Nogometaši Dinama upisali su minimalan poraz u derbiju protiv Hajduka na Poljudu, a loše vijesti stigle su i dan nakon utakmice u Splitu budući da je službeni Dinamo objavio kako će Bruno Petković zbog problema sa zadnjom ložom na teren vratiti kroz tri tjedna

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

Objavu Dinama prenosimo u cijelosti:

„Nakon odrađenog lječničkog pregleda ustanovljeno je da je Bruno zadobio manje oštećenje mišića zadnje lože. Igrač odmah započinje s procesom rehabilitacije i očekujemo da će se vratiti na teren kroz 3 tjedna. Čekamo te Bruno“, piše u objavi na društvenim mrežama.

Petković je ove sezone skupio sedam pogodaka i šest asistencija u svim natjecanjima, a utakmicu protiv Hajduka očito je započeo 'načet' zbog čega je bio primoran napustiti teren prije kraja prvog poluvremena. Zbog ove ozljede Petković će propustiti i utakmice Vatrenih protiv Turske (12. listopada, 20.45 sati, Opus Arena) te Walesa (15. listopada, 20.45 sati, Cardiff City stadion).

Zagrebačku momčad očekuje prvo gostovanje kod Ballkanija (5. listopada, 18.45 sati), zatim domaći ogled s Istrom 1961 (8. listopada, 17.15 sati), a onda i gostovanje u Velikoj Gorici (21. listopada, 18.10 sati). Petković bi, dakle, ako rehabilitacija bude prošla bolje od očekivanog, mogao konkurirati već za ogled u Turopolju, ali ako iz kluba budu procijenili da nema potrebe za požurivanjem, onda bi ga se moglo očekivati na terenu 26. listopada kad Plavima u goste stiže Viktoria Plzen.



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoBruno Petković

Ostale Vijesti