FRIEDEMANN VOGEL/Action Images
FRIEDEMANN VOGEL/Action Images

Poznata cijena Nikole Vlašića u PL Fantasyju

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 01.09.21. | 08:49

Javnosti se obratio i menadžer Čekićara.

Fenomen Fantasy Footballa počeo je u SAD-u u drugoj polovici 20. stoljeća i bio je fokusiran isključivo na američki nogomet. S vremenom se ova igra u kojoj sudionici 'glume' generalne menadžere svojih virtualnih momčadi, a onda sakupljaju bodove s obzirom na performanse odabranih igrača, proširila na praktički sve sportove, a prema podacima iz 2017. u SAD-u i Kanadi je gotovo 60 milijuna ljudi igralo neki oblik fantasy sporta. Danas je ta brojka mnogostruko veća.

Fantasy Football popularan je i u Hrvatskoj, a najviše se igra Fantasy Premier League. Tu ligu igraju i zaposlenici Germania Sport kladionice, neki bolje, neki lošije, a neki katastrofalno. No, svi mi koji se pokušavamo probiti na ljestvici internih ili globalnih liga, od danas možemo koristiti i Nikolu Vlašića.

Fantasy Premier League objavio je i njegovu cijenu - 'samo' 6 milijuna funti.

Podsjetimo, 23-godišnji hrvatski ofenzivni veznjak ovog je ljeta prešao u West Ham iz CSKA Moskve za 29 milijuna eura uz moguće bonuse.

"Drago mi je jer je Nikola Vlašić došao u West Ham. Gledao sam ga kako napreduje posljednjih sezona, upisao je nekoliko sjajnih golova i asistencija. Standardni je član hrvatske reprezentacije i pun je iskustva, bez obzira što mu je tek 23 godine. On će još napredovati, a najviše me impresionirala odlučnost kojom je Nikola želio doći ovdje. Takva glad i ambicije su potrebne ovom klubu", rekao je menadžer Čekićara David Moyes.



Tagovi

West HamHrvatskaHrvatska nogometna reprezentacijaNikola VlašićDavid Moyesfantasy

Ostale Vijesti