Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Povremeni reprezentativac Makedonije i nekadašnji član Osijeka karijeru nastavlja u Azerbajdžanu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 31.01.21. | 13:35

Za mjesto u početnom sastavu borit će se s drugim najkartoniranijim igračem u povijesti Gorice u 1.HNL.

Povremeni reprezentativac Sjeverne Makedonije i veznjak koji je u sezonama 16/17. i 17/18. kombinirano skupio 25 nastupa za Osijek, Milovan Petrovikj, novi je član Sabah FK-a.

31-godišnji veznjak u Osijek je stigao u ljeto 2016. godine iz Rabotničkog, ali se nije previše naigrao u Gradskom vrtu. Praktički cijelu svoju drugu sezonu u Osijeku proveo je na posudbi u rumunjskom Sepsiju, nakon čega kao slobodan igrač odlazi u grčku Larisu.

Požrtvovni veznjak kasnije je još igrao za Rabotnički, Sutsjesku i Vardar, a Sabah će mu biti osmi klub u karijeri.

Za reprezentaciju Sjeverne Makedonije skupio je devet nastupa, a svakako treba istaknuti kako to nije bio slučaj samo u prijateljskim utakmicama već je igrao u Kvalifikacijama za SP i Euro protiv reprezentacija poput Španjolske i Italije.

U njegovom novom klubu za mjesto u početnih 11 borit će s nekadašnjim veznjakom Gorice i drugim najkartoniranijim igračem spomenutog kluba u 1.HNL, Marijom Marinom. Sabah je trenutno pretposljednja momčad Azerbajdžana, a do kraja sezone predstoji im grčevita borba za ostanak budući da su su trenutno bodovno poravnati s posljednjom momčadi prvenstva Keshla FK-om.


Tagovi

transferiOsijekAzerbajdžanMario MarinaFC Sabah

Ostale Vijesti