Pixsell
Pixsell

Potvrđeno: Zoran Zekić ima novi klub!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 10.06.23. | 16:13

Tko je moga zamisliti lani da će Zekić preuzet Partizani....

Ono što je Germanijak prvi doznao sada je dobilo dodatnu potvrdu. Zoran Zekić od iduće sezone vodit će prvaka Albanije FK Partizani iz Tirane, potvrdio nam je njegov menadžer Miroslav Bičanić.

Još ranije ovog tjedna Partizani se oprostio od trenera Giovannija Colella koji je tiranskom klubu donio 17. naslov prvaka, prvi nakon 2019. godine.

“Partizani objavljuje prekid saradnje sa trenerom Giovannijem Colellom, koji je predsjedniku Demiju podnio neopozivu ostavku. Trener napušta Partizani nakon uspješne godine, u kojoj je sa ostvario glavni cilj - titulu prvaka. Zahvaljujemo se na doprinosu Misteru Colelli, koji kao trener prvaka odlazi iz Albanije, i dajemo mu do znanja da će Partizanijeva vrata ostati otvorena i za druge saradnje u budućnosti. Ostaješ jedan od nas..."

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Službena potvrda tiranskog kluba još se čeka, a Zekiću će Partizani nakon Maksimira, tiraspolskog Šerifa, Osijeka, mađarskog DVTK i Slaven Belupa bila šesta trenerska klupa u karijeri, a upravo je kao trener moldavske momčadi svladao ovaj klub. U kvalifikacijama za Europsku ligu u ljeto 2019. na gostovanju je Šerif bio bolji 1-0, da bi u Moldaviji albanski sastav izvukao remi 1-1.

Partizani će svoj put u Ligi prvaka krenuti iz prvog pretkola, tamo nije nositelj, a ako prođe u drugo pretkolo Zekić bi se mogao susresti i za zagrebačkim Dinamom. (eg/nr)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Zoran ZekićPartizani

Ostale Vijesti