Reuters
Reuters

Potvrđeno: Šunjić se vraća u klub koji je za njega platio rekordan iznos

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.05.23. | 13:23

Teški dani za nekadašnjeg dinamovca

Nakdašnji dinamovac, Ivan Šunjić, će na kraju sezone napustiti Herthu, potvrđeno je Kickeru. Ovaj 26-godišnji veznjak, koji je pod ugovorom s Birmingham Cityjem, završio je na posudbi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ivan Šunjić potpisao je za Bluese u ljeto 2019. u iznenađujućem ugovoru koji je klub navodno koštao 6,3 milijuna funti, prema BBC-u. To je nekadašnjeg Dinamova veznjaka učinilo rekordnim potpisom engleskog kluba, a nitko nakon njega se još nije približio tome iznosu.

Birmingham je odlučio posuditi veznjaka u ljeto 2022. nakon Eustaceova dolaska na mjesto trenera. Šunjić je otišao u berlinsku Herthu koja je bila na rubu ispadanja u drugu ligu, a sada ga je i službeno potvrdila. Uz to je Šunjić imao probleme s autoritetima kluba u posljednjim mjesecima pa je bilo jasno da se njegova epizoda u berlinskom sastavu neće produžiti.

Birmingham mail kaže da nije tajna da bi se tamošnji Plavi ​​razišli sa Šunjićem kada bi našli kupca. Klub neće moći nadoknaditi iznos koji su platili zagrebačkom Dinamu kako bi osigurali Šunjićeve usluge u 2019., ali tvrde kako im je u ovoj fazi važnije maknuti njegovu pozamašnu plaću iz financijskih knjiga kluba. (eg)



Tagovi

2. BundesligaHerthaBirminghamBirmingham City

Ostale Vijesti