GLEB GARANICH/Action Images
GLEB GARANICH/Action Images

Potop ukrajinskog nogometa: Nakon sedam utakmica gol-razlika im je 0:14, a Šahtar još igra na Bernabeuu...

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.11.21. | 16:09

Ukupno su osam utakmica bez postignutog gola.

Kijevski Dinamo sinoć je na domaćem terenu izgubio od Barcelone 0:1 i ostao s minimalno šanse za plasman u nokaut fazu Lige prvaka. Dva kola prije kraja Barcelona Dinamu bježi pet bodova, a Benfica tri s time da u posljednjem kolu Kijevljani gostuju u Lisabonu.

Zvuči pomalo nevjerojatno, ali to je bila sedma utakmica u ovogodišnjoj Ligi prvaka u kojoj ukrajinski klub nije zabio pogodak. Dinamo nakon četiri kola ima jedan osvojeni bod (0:0 protiv Benfice) i 0:7 gol-razliku, a Šahtar nakon tri utakmice ima također jedan osvojeni bod (0:0 protiv Intera) i 0:7 gol-razliku s time da momčad iz Donjecka večeras gostuje kod Reala u Madridu koji ih je u prošlom kolu razbio 5:0.

(1.20) Real Madrid (6.50) Šahtar (10.0)

Ako uzmemo u obzir da je prošlu sezonu Lige prvaka Šahtar zaključio 0:0 remijem protiv Intera (9. prosinca 2020), to znači da ukrajinski klubovi osam posljednjih utakmica nisu zabili u najelitnijem klupskom natjecanju. Dan ranije (8. prosinca 2020), Denys Popov zabio je za Dinamo u posljednjem kolu skupine za minimalnu pobjedu nad mađarskim Ferencvarošem.

U večerašnjoj utakmici tečaj da Šahtar neće zabiti gol je 1.70. Tečaj da Šahtar neće zabiti u prvom dijelu iznosi 1.27, a u drugom 1.44. Tečaj na Realovu pobjedu bez primljenog gola iznosi 2.10, a tečaj da oba tima neće zabiti gol 1.80.

Ako se pak vodite zakonom velikih brojeva i smatrate da bi Šahtar mogao prekinuti tu crnu seriju bez golova u Ligi prvaka, tečaj da će Šahtar zabiti najmanje jedan pogodak iznosi 1.73, da će zabiti najmanje jedan gol u prvom poluvremenu 3.40, a najmanje jedan u drugom 2.60. Tečaj da će oba tima zabiti gol iznosi 1.90.

Cijelu ponudu na utakmicu Real Madrid - Šahtar koja počinje u 18:45 pronađite OVDJE.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

ŠahtarDinamo KijevLiga prvakaUkrajina

Ostale Vijesti