„Postali svjetski prvaci, a on je u ponoć rekao da se stišamo jer želi spavati“ (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 27.04.20. | 16:22

Ne možemo se zamisliti u toj situaciji.

Ne može dovoljno vremena proći da svim stanovnicima Hrvatske izblijede sjećanja na 2018. i nezaboravan pohod na rusko srebro. Naročito zadnjih tjedana kada HRT emitira dokumentarni serijal ''Junaci našega doba'', nazvanoj prema jednom od najznamenitijih djela ruske književnosti.

Ipak, u finalu su Francuzi slavili, a jednu anegdotu iz vremena kad su igrači Les Bleusa uživali u trijumfu ispričao je DJ Snake (pravog imena William Sami Griganchine), inače vrlo blizak nekima od reprezentativaca Tricolora.

Razgovarajući preko Instagrama u live video konferenciji s napadačem Olympique Marseillea, također članom svjetskih prvaka, Florianom Thauvinom koji je započeo temu, podijelio je jedan pomalo komičan, ali i poučan događaj vezan uz N'gola Kantéa:

„Partijali smo cijele noći, jedino je Ngolo spavao. Već pola sata iza ponoći je rekao 'dečki, ja idem leći'. A slavio se naslov svjetskog prvaka.“

To je N'golo Kanté, iznimno skroman, ponizan i radišan dečko, ali i paklen igrač te jedan od najsupljih veznjaka svijeta.

<iframe frameborder="0" width="640" height="360" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x7tk4iw" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>

(foto: Reuters)


Tagovi

N'Golo KanteFlorian ThauvinSvjetsko prvenstvo u nogometuRusija 2018Francuska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti