Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Posrnuli prvak Sjeverne Makedonije želi Deana Klafurića

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 17.05.22. | 08:21

Prije dva mjeseeca vodstvo kluba je smijenilo trenera Brunu Akrapovića, a na klupu je sjeo sportski direktor Artim Šakiri

Turopoljac ponikao u Poletu iz Buševca, Velikogoričanin koji je nogometno odrastao u Dinamu, a kao trener smaostalno vodio Goricu, varšavsku Legiju, Hrvatski dragovoljac, ciparski Ethnikos i Slaven Belupo, a pragu je novog posla. Kako javljaju Sportske novosti, Deana Klafurić (49) meta je Škendije, posrnulog prvaka Sjeverne Makedonije.

“Boravio sam dva dana u Tetovu i razgovarali smo. Rekli su mi da sam njihova prva opcija, dogovoreno je da ćemo se ponovno čuti za nekoliko dana. Počašćen sam ponudom Škendije, to je jedan od najboljih klubova Sjeverne Makedonije u zadnjih 10 godina. Svakako bi bilo vrlo zanimljivo raditi tamo, veseli me što klub ima visoke ambicije, u novoj sezoni želi vratiti naslov prvaka, ali se i plasirati u grupnu fazu Konferencijske lige”, kazao je Klafurić novinaru SN. I dodao:

“Istina je da na stolu imam i neke druge ponude, tako da ću razmisliti još neko vrijeme i najkasnije za desetak dana odlučiti gdje ću nastaviti trenersku karijeru”, poručio je Klafurić.

Škendija ove sezone nije obranila naslov makdonskog prvaka, završila je treća iza Škupija i Akademije Pandev. Prije dva mjeseeca vodstvo kluba je smijenilo trenera Brunu Akrapovića, a na klupu je sjeo sportski direktor Artim Šakiri, koji je i završio sezonu, a sada traži trenera. Prvi izbor mu je Hrvat Klafurić!

 



Tagovi

Dean KlafurićŠkendijaSjeverna Makedonija

Ostale Vijesti