Posrnuli njemački prvak spremio ponudu za Kristijana Lovrića

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 17.07.20. | 10:52

On im je glavna želja ovog ljeta.

Zanimljiva vijest stiže iz Njemačke.

Kako prenosi Sportbuzzer, krilni napadač Gorice mogao bi karijeru nastaviti u drugoj Bundesligi od ovog ljeta. Prema njihovim informacijama, 24-godišnji Hrvat je glavna želja Hannovera 96, petoplasirane momčadi druge njemačke lige i nekadašnjeg dvostrukog prvaka države ('38, 54').

Hannover će ovog ljeta prodati svog najpotentnijeg igrača, 21-godišnjeg Lintona Mainu, njegova najvjerojatnija nova destinacija je Wolfsburg, a kao njegovu zamjenu u Donjoj Saskoj vide upravo Lovrića.

Ipak, spomenuti izvor tvrdi kako bi ovaj transfer mogao Nijemce koštati oko dva milijuna eura, iako je izvjesno kako će Gorica tražiti veću svotu za svog najboljeg igrača. Očito je kako je Hannover pomno ispratio Lovrića, ponuda se sprema kako bi zadovoljila predsjednika Črnka i sportskog direktora Nikoličiusa, ali tek treba vidjeti koliko će moći izdvojiti za njega.

Bild je kasnije izašao s informacijom da će ga Hannover teško platiti, pogotovo ako Maina u konačnici ne napusti klub, a treba spomenuti kako je interes za Lovrićem ranije ove sezone pokazao Celtic, kao i Galatasaray, a na kraju krajeva pitanje je koliko je 24-godišnjem bivšem igraču Lokomotive zanimljiva druga Bundesliga.

Rođeni Ogulinac ove je sezone u 29 nastupa u Prvoj HNL zabio odličnih 14 golova uz sedam asistencija, a Transfermarkt ga procjenjuje na 2,8 milijuna eura, stoga je sigurno kako ni odšteta sigurno ne bi trebala biti manja od toga.

(Foto: Luka Stanzl/Pixsell)


Tagovi

Kristijan LovrićHNK Gorica

Ostale Vijesti