Pošast ozljeda u derbiju! United iskoristio sve izmjene do poluvremena, Redsi jednu (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 24.02.19. | 15:57

Bizarno prvo poluvrijeme.

27. kolo Premiershipa nestrpljivo se iščekivalo posljednjih dana. Prvoplasirani Liverpool došao je u goste Manchester Unitedu kako bi u jednom od najvećih engleskih derbija ukrstili mačeve. Međutim, umjesto golova vidjeli smo vrlo bizarno prvo poluvrijeme.

Naime, domaćin je na Old Traffordu bio primoran iskoristiti sve tri zamjene zbog ozljeda, a trener gostiju, Jurgen Klopp, 'samo jednu'.

U 21. minuti Ander Herrera je morao izaći iz igre izbog ozljede, a samo četiri minute kasnije isto se dogodilo Juanu Mati kojega je zamijenio Jesse Lingard. Da je trener Crvenih vragova, Ole Gunnar Solskjaer, pravi pehist, saznali smo dvije minute prije kraja prvog poluvremena kadase ozlijedio još jedan njegov igrač. Bio je to upravo Lingard koji je ušao dvadesetak minuta ranije te je njega zamijenio Alexis Sanchez.

S druge strane, gležanj je stradao Robertu Firmino koji je u 31. minuti morao napustiti igru, a njegovo mjesto u momčadi Redsa zauzeo je Daniel Sturridge.

Treba još spomenuti da su dva nogometaša bila blizu izlaska iz igre. Marcus Rashford je šepao neko vrijeme, ali je uspio nastaviti igrati, dok je s druge strane Andrew Robertson nezgodno pao na lijevu ruku, a nakon pružene pomoći uspio je dočekati kraj poluvremena na travnjaku.

Slična bizarnost dogodila se Unitedu prije desetak dana u Ligi prvaka kada su na svom terenu poraženi od PSG-a 2-0. Tada su u prvom poluvremenu igru zbog ozljede morali napustiti Anthony Martial i – Jesse Lingard.

Nakon prvog dijela, na utakmici Manchestera i Liverpoola zasad nema pogodaka.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Roberto FirminoAnder HerreraJuan MataJesse LingardMarcus Rashford

Ostale Vijesti