REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

Poražavajuć podatak: Cadiz je sinoć u drugom dijelu imao 13 udaraca, Barca samo – tri

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 24.09.21. | 19:28

Koeman nastavlja opasno visjeti

Nakon poraza od Bayerna (3:0) i remija s Granadom (1:1) na domaćem terenu, navijači Barcelone sinoć su doživjeli novo neugodno iznenađenje. Njihova Blaugrana gostovala je kod Cadiza, a susret je na kraju završio bez pobjednika i golova, 0:0.

Iako je Barca dominirala u posjedu te loptu u svojim nogama držala 68% vremena, jedan podatak stiže kao neugodno iznenađenje ne samo pratitelje kluba, već i za sve igrače koju su sinoć bili na terenu.

Domaćini, naime, u prvom poluvremenu nisu uputili nijedan udarac prema vratima Ter Sterena, ali su zato u drugom dijelu šutevima prijetili čak 13 puta, dok su Culeri u istom razdoblju udarac uputili samo – triput. Kada se sve zbroji imali su šest udaraca, što je upola manje od Cadiza.

Doduše, valja u obzir uzeti i crveni karton Frenkiea de Jonga, no Nizozemac je iz igre isključen tek sredinom nastavka, u 65. minuti. U samoj završnici nadoknade pocrvenio je i trener Barce, njegov sunarodnjak Ronald Koeman, čija sudbina na Nou Campu postaje sve neizvjesnija…



Tagovi

BarcelonaLa LigaPrimeraŠpanjolskaRonald KoemanFrenkie de Jong

Ostale Vijesti