POPRAVNI LISTIĆ: Tri nogometna zicera iz Južne Amerike koje morate ispratiti

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 11.04.17. | 19:49

Pogledajte koje se parove isplati ispratiti tokom noćnih sati...

TIGRES – GUADALAJARA CHIVAS (klađenje na utakmicu, tip x2, tečaj 1,77)

Ove su dvije momčadi u suprotnim raspoloženjima. Domaći Tigres iako je favorit daleko je od vrha tablice, gdje se nalazi njihov današnji protivnik koji se za sada profilira kao jedan od glavnih favorita za naslov prvaka. Guadalajara poraz ne pamti već skoro dva mjeseca dok Tigres i nije toliko stabilan pa nas opcija da neće pobijediti dodatno privlači. Tečaj je odličan i ovo se mora ispratiti. Razlika u kvaliteti ove sezone mora doći do izražaja.

GREMIO – DEPORTES IQUIQUE (klađenje na utakmicu, tip 1, tečaj 1,40)

Drugo kolo Cope Libertadores nosi ovaj dvoboj između brazilskog Gremija i čilenaskog Deportesa koji trenutno dominira u domaćoj ligi. Ipak, Gremio je puno stabilniji i bolji tim koji na domaćem terenu inače nema problema u ovakvim utakmicama. Kod kuće  poraze doživljavaju vrlo rijetko, dok Deportesu gostovanju nisu omiljena i teško na njima dolaze do pobjeda. Domaćin je ovdje 'beton' i ovo je jedan od noćnih zicera.

ESTUDIANTES – BARCELONA SC (klađenje na utakmicu, tip 1, tečaj 1,55)

Još jedan par iz Cope Libertadores u kojem domaćin 'beton'. Estudiantes je kiksao prvo kolo kod Botafoga pa sada kod kuće mora slaviti kako bi uhvatio priključak, a mi mislimo da će to lako proći. Ekvadorska Barcelona ne igra najbolje ove sezone, pogotovo ne na gostovanjima i kod slavnog argentinskog kluba danas imaju minimalne šanse.  

Svu ponudu Germania Sport kladionice možete pronaći OVDJE, a ako se želite kladiti na ove parove, ukupni tečaj na njih je 3,84!

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Copa Libertadorespopravni listićEstudiantes

Ostale Vijesti