Ponuda koja izuva iz cipela: Modriću 20 milijuna eura plaće za odlazak iz Reala

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 04.02.20. | 10:26

Hrvatski nogometaš dobio je nevjerojatnu ponudu.

Luka Modrić je i dalje jedan od važnijih kotačića u momčadi Zinedinea Zidanea. Hrvatski maestro i dalje diktira tempom igre Real Madrida, ali treba se i to priznati, u puno manjem obujmu i slabijoj formi nego što je to radio do ove sezone, ili barem kako je to radio u hrvatskoj reprezentaciji. Vatrene je odveo do završnice Europskog prvenstva koji će se održati nadolazećeg ljeta, a do tada planira s Kraljevskim klubom uzeti sve naslove za koje se natječu.

Međutim, planove mu je barem načelno 'pomutio' David Beckham. Naime, američki Inter Miami, koji je u djelomičnom Beckhamovom vlasništvu, ponudio je 34-godišnjem veznjaku Los Blancosa dvostruko veću neto plaću ako prijeđe u MLS do ožujka ove godine. Modrić trenutno u španjolskoj prijestolnici ima oko 10 milijuna neto, a na Floridi bio zarađivao čak 20 milijuna eura godišnje, piše španjolska Marca.

 

 

Inter je u velikoj potrazi za superstarima kojima 'robuju' američki sportovi, kao poluge na kojima počivaju franšize. Osim Modrića, Inter iz SAD-a želi dovesti i Edinsona Cavanija, međutim dolazak i jedne i druge zvijezde praktički je nemoguće, prenosi isti izvor.

Razlog leži u činjenici što su Interu ova dvojica potrebna već u ožujku kada počinje nova sezona u MLS-u, ali niti Luka niti Edinson nisu zainteresirani za odlazak iz Europe prije kraja sezone u svibnju.

Ranije prošle godine Urugvajac je već imao usmeni dogovor s Inter Miamijem, ali cjelokupni posao se izjalovio u posljednji trenutak te je on ostao u Paris Saint-Germainu.

 (Foto: Reuters)


Tagovi

Luka ModrićInter MiamiEdinson CavaniDavid BeckhamMLS

Ostale Vijesti